I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Posters
Trendy lige nu
Smukke billeder og Rammer
Shop nu!
Trendy posters
Udvalgte designs
Trendy
Posters Nyheder
Nye motiver
Nyheder
Bedstsælgende posters
Mest populære
Bedstsælgende

Nye motiver

  • -20%*

    Hot In Here Plakat

    79,00 kr
  • -20%*

    I Came For The Tea Plakat

    79,00 kr
  • -20%*

    Buon Appetito Plakat

    79,00 kr
  • -20%*

    Mojito Plakat

    79,00 kr
  • -20%*

    La Tassé D'or Plakat

    79,00 kr
  • -20%*

    Clink Clink Plakat

    79,00 kr
  • -20%*

    Aperol Spritz Aperitivo Roma Plakat

    79,00 kr
  • -20%*

    Let's Get Breakfast Plakat

    79,00 kr
  • -20%*

    Olio D'Oliva Plakat

    79,00 kr
  • -20%*

    Martini Mondays Extra Dirty Plakat

    79,00 kr
  • -20%*

    Bana Bananas Plakat

    79,00 kr
  • -20%*

    Café De La Semaine Plakat

    79,00 kr
Byplakater
Skab din egen unikke
Byplakat
Billedrammer
Rammer af høj kvalitet
Billedrammer
Fødselsplakater
Dit barn i skala 1: 1
Fødselsplakater

Bedstsælgende

Billedvægge til hjemmekontor
Billeder til hjemmekontor
Hjemmekontor
Billedvægge til børneværelse
Billeder til børneværelse
Vørneværelset
Billedvægge til dagligstue
Find inspiration
Dagligstue

Blog

Posters
Opdag
Vores kollektioner
Alle kategorier
Børneplakater

Børneplakater

Se samlingen
Mode

Mode

Se samlingen
Ikoniske fotografier

Ikoniske fotografier

Se samlingen
Kunstplakater

Kunstplakater

Se samlingen

Posters og billedrammer online


Billeder til alle hjem og rum

Hos Gallerix finder du et stort udvalg af billeder, plakater, motiver og værker skabt af kreative kunstnere, designere og fotografer fra hele verden. Vi samler det bedste indenfor kunst og design med et komplet udvalg, og gør dermed kunst og design tilgængeligt for alle. Vores onlineshop tilbyder et bredt udvalg af vægkunst, som passer til alle stilarter: Fra rolige landskaber og storslåede storbybilleder til levende eller diskret, abstrakt kunst. Selvom vores kollektioner byder på et bredt, stilistisk udvalg, er det minimalismen og enkeltheden i Skandinavisk design, der er vores absolutte inspirationskilde. Det er fra de naturlige farver og former vores værker kommer til live. Uanset om din indretning er stemningsfuld og tæt eller lys og frisk, er vores store udvalg af vægkunst selekteret til at give din indretning en komplementær tone, der løfter helheden i dit hjem. Vælg mellem billeder i kategorierne New Scandinavian Design, Modern Design, botanisk, natur, grafisk, fotokunst eller mode. Der er noget for enhver smag.

Stort udvalg af billeder og rammer

Vores sortiment består af et bredt udvalg af flotte plakater og billeder online, skabt af fotografer og illustratorer. Vores stilrene rammer af høj kvalitet og flotte motiver, giver dig mulighed for at kombinere mange forskellige stilarter, så du får præcis den billedvæg, du ønsker. Det er ikke altid så let at vælge motiv, hvorfor vi har samlet stilfulde og stilsikre posters for enhver smag; fra geometrisk minimalisme og sort-hvid fotokunst til levende og iøjefaldende dyre- og naturbilleder. Vi henter inspiration til vores billeder og motiver i enkeltheden fra Skandinavisk design. Kombiner størrelser og rammer med vores kvalitetsrammer i sort finish, hvid finish eller solid eg. Uanset om dine evner indenfor indretning er beskedne eller ekstravagante, giver vores store udvalg dig mulighed for at sætte kreativiteten løs, og maksimere det æstetiske potentiale i din indretning. Vores mål er at gøre stilfuld kunst tilgængelig for alle.

Print på bestilling – vi værner om miljøet

Når du bestiller posters og billedrammer fra Gallerix, kan du være sikker på at modtage god service og kvalitet. Derudover har vi en veludviklet miljøpolitik, der gennemsyrer alt lige fra produktion til levering. Vi producerer alle vores posters løbende, hvilket betyder at dine posters først printes, efter du har bestilt. Det vil sige, at vi ikke har posters på lager, hvilket også sikrer, at du aldrig vil modtage et produkt, der har mistet kvalitet hen over tiden. Dette er også gavnligt for miljøet. Ingen materialer går til spilde og vi har ingen overproduktion, som skal kasseres, hvis det ikke bliver solgt. Der går ikke mere end et par dage, fra du har afgivet din bestilling, til den forlader vores trykkeri. Har du spørgsmål til vores produkter eller din ordre, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi svarer normalt samme dag og altid indenfor 24 timer på hverdage. Du kontakter kundeservice over e-mail eller ved at udfylde en formular på vores hjemmeside.

Stilfulde plakater af højeste kvalitet – Pryd dine vægge med tidløs kunst

Hos Gallerix ved vi at kvalitet gør en forskel. derfor printer vi vores billeder på det bedst tænkelige papir. Vi printer alle vores posters og billeder på 200g MultiDesign, som er et miljøcertificeret mat papir af højeste kvalitet fra den franske papirfabrik Clairefontaine. Vores udvalg af rammer produceres i Europa og er af fyrretræ og eg af højeste kvalitet. Gennem vores høje standarder indenfor produktion, et nøje udvalg af materialer, leverandører og samarbejdspartnere, sikrer vi, at du kan bestille posters online af højeste kvalitet, hver gang du bestiller hos Gallerix. Vi opdaterer vores sortiment med populære posters og eksklusive motiver, hver uge, hvilket gør det lettere for dig at vælge præcis det, der passer til din indretningsstil. Køb dine posters og billeder hos Gallerix i dag og få rabatter og tilbud som klubmedlem. Glem ikke at tagge dine posters og billedvægge med @gallerix og følge os på Instagram og Facebook!