I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Størrelse
Sortere
Sorter valg
Billedrammer
Rammer hos Gallerix
Flotte Billedrammer

Billedrammer

Med vores billedrammer i høj kvalitet kan du designe din vægkunst i den stil, der tiltaler dig. Vores rammer er af høj kvalitet og er ergonomiske og alsidige; de er lette at åbne og kan hænges lodret såvel som vandret. En overkommelig pris betyder ikke altid ringere kvalitet. I vores butik kan du finde billige plakater og rammer, der vil passe perfekt ind i ethvert rum i dit hjem eller dit kontor.

Køb billedrammer online


Billedrammer til plakater

Skal du købe billedrammer? Så skal du besøge gallerix-home.dk. Hos Gallerix finder du et komplet udvalg af billedrammer af høj kvalitet, men til en lav pris. Gallerix har flotte billedrammer i flere forskellige størrelser med et nøje udvalg af billedrammer til plakater i størrelserne 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Alle størrelser har en flot tynd profil, der er 9-12mm bred og 20-22mm dyb. Alle billedrammer kan hænges både stående og liggende, så de passer til dine plakater.

Billedrammer i forskellige farver og størrelser

Vi tilbyder et nøje udvalg af billedrammer lavet af træ og metal. Vores trærammer i sort og hvid har en dobbeltlakeret finish, som giver en glat og perfekt overflade uden fejl. Vores egetræsrammer er lavet af 100% massiv eg med en smuk naturlig overflade. Vores billedrammer af metal fås i farverne guld, sort, roséguld/kobber, sort og sølv.

Nem montering af din billedramme

Alle modeller og størrelser af vores billedrammer er udstyret med klemmer på bagsiden, som gør det hurtigt og nemt at montere plakater i vores billige rammer af høj kvalitet. De har også monteringskroge til at hænge både lodret og vandret afhængigt af motivet.

Krystalklart plexiglas

Alle billedrammer i vores sortiment er udstyret med en ekstra tyk, splintfri plexiglas. Ved levering er der en beskyttende plastik på hver side af glasset, der beskytter mod snavs og ridser. Sørg for at fjerne den beskyttende plastik, før du hænger din billedramme på væggen.

Vores billedrammer

  • Høj kvalitet
  • Krystalklart plexiglas
  • Dobbeltlakeret finish
  • Størrelser (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Justerbare clips
  • Horisontal eller lodret montering
Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til vores billedrammer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kontakter kundeservice via kontaktformularen på hjemmesiden eller ved at sende os en mail. Vi svarer normalt indenfor 24 timer. Velkommen til Gallerix!