I dag op til 30% rabat på plakater.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Moderne kunst

Abstrakt og illustrationer

Abstrakt kunst har en unik plads i vores verden af ​​indretning. Det er en af ​​de få stilarter, der giver mulighed for en bred fortolkning af dens egentlige betydning. Den abstrakte kunst har ofte til formål at opnå det tilsyneladende umulige; indkapsling af immaterielle ting i en fysisk form. Og det er det, der gør den abstrakte kunst så spændende. Når andre stilarter er mere som en lige linje er abstrakt kunst en flerdimensional labyrint af indtryk og fortolkninger, der både fascinerer og inspirerer.
Abstrakt kunst

Malerier med abstrakt kunst

Få kunststilarter inspirerer og fascinerer på en og samme tid, som abstrakt kunst gør. Abstrakt kunst er ofte definitionen af det, vi helt simpelt kalder kunst; når vi taler om moderne kunst eller online kunst. Når du leder efter et billede eller en plakat, der skiller sig ud, ét som man kan stå og beundre, er kategorien Abstrakt kunst den helt rigtige. Abstrakte billeder og abstrakte plakater skaber plads til tolkning i en grad ingen anden kategori, indenfor plakater, kan hamle op med. Fra enkle, minimalistiske, abstrakte billeder, ofte lyse, mætte farver, til detaljerede og kreative illustrationer. Vores abstrakte plakater er delvist produceret af vores egne designere og illustratorer, men også af etablerede kunstnere og teknikkere.

Abstrakte plakater til alle rum

Kategorien abstrakte plakater inkluderer motiver til alle stilarter og rum. Takket være de mange abstrakte plakater er det let at finde motiver, der passer til din egen personlige smag. Hæng en flot abstrakt plakat op i stort format i stuen og komplet med mindre abstrakte plakater i hallen eller i soveværelset. Det er kun fantasien, der sætter grænserne!

Typer af abstrakt kunst

Indenfor abstrakt kunst findes der en række forskellige kunststile. Hos Gallerix kan du finde nøje udvalgte plakater indenfor abstrakt kunst, såsom line-art skitser, illustrationer, vandfarve kunst, grafisk kunst og akvarelmalerier. Uanset om din indretning går i retning mod moderne stil, med store åbne rum og hvide vægge, eller har en mere varm, æstetisk stil, så findes der noget til enhver smag indenfor kategorien abstrakt kunst. Ingen anden kunstform er så udtryksfuld, som abstrakt kunst er. Lad dine kunstplakater skabe kontrast og danne et centralt punkt på dine vægge eller vælg et kunstmotiv, der har samme stil og form som dit rum. Du finder med garanti en abstrakt plakat, der passer perfekt ind i dit hjem.

Kombinér abstrakt kunst

Plakater fra kategorien Abstrakt kunst er ofte lette at hænge op som enkelt billede eller i et stort format, men de er også perfekte som en del af en moderne og trendy billedvæg. Ingen væg er komplet uden plakater med abstrakte motiver. Kombinér gerne dine kunstplakater med plakater i fra kategorien Tekstplakater eller Botanisk for en stilsikker og trendy billedvæg.

Vores kunder siger

Randi Pedersen
2021-10-19
Flotte billeder

Billerne levede 100 % op til mine forventninger ...hurtig levering :) kun positiv oplevelse

Bjarne Lundorff
2021-10-18
Flot og til tiden, god kvalitet til små penge

Flot og til tiden, god kvalitet til små penge

Dorthe Lorentzen
2021-10-15
Fin service

God og hurtig service.

Sofie
2021-10-15
God service

Mega god service og hurtig levering :)