I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 199 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
Faktaplakater
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Design med pædagogiske motiver

Faktaplakater

Vores faktaplakater har et let, kombinerbart design med et lærerigt og interessant indhold. Alle disse plakater i denne kategori har overskriften Lær mere om… Vores serie med dyremotiver er særdeles populær, især plakaterne Dyr på gården, Dyr i havet, Dyr i junglen og Dyr i skoven. Stilfulde plakater med vigtig læring på en og samme tid!

Faktaplakater Design med pædagogiske motiver


Plakater med Fakta og viden

Vores plakater i kategorien Fakta og viden har et let, kombinerbart design med et lærerigt og interessant indhold. Oplev nogle af vores mest populære plakater med vaskesymboler, binde kno, tidszoner, nordiske horn eller spiselige svampe. Vi har også stilfulde plakater med fakta om jorden og månen, høje bygninger, solsystemets planeter, friske urter, kroppens skelet og kroppens muskler – for blot at nævne et par. Alle disse plakater i denne kategori har overskriften ”Lær mere om”… De er unikke!

Lærerige plakater

Vores Fakta plakater er både pædagogiske, smukke på væggen og lærerige. Vores serie med dyremotiver, i denne kategori, er særdeles populær, især plakaterne ”Dyr på gården”, ”Dyr i havet”, Dyr i junglen” og ”Dyr i skoven”. Vi har også plakater, hvor børnene kan lære mere om alfabetets vokaler og konsonanter eller lære mere om lige og ulige tal. Stilfulde plakater med vigtig læring på én og samme tid!