I dag op til 30% rabat på plakater.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Henri Matisse

Poster Matisse

Her finder du et omhyggeligt udvalg af plakater med unik kunst inspireret af den franske kunstner Henri Matisse, der var aktiv i Frankrig i det tidlige 20. århundrede. Henri Matisse blev født i Le Cateau-Cambresis i Frankrig, men flyttede til Paris i en ung alder for at studere jura. Han er en af ​​de første tidlige modernister og arbejdede med forskellige kunstformer, men var hovedsagelig en maler. Poster Matisse er et af vores mest populære produkter i kategorien Abstrakte plakater.
Plakat Matisse

Plakater inspireret af Matisse

Henri Matisse blev kendt for sin unikke sans for farve og form. Vores plakater med motiver inspireret af Matisse er kendetegnet ved dekorative abstrakte former, ofte baseret på hans kunstværker skabt i papir og collage. Hans malerier har ligesom de fleste af vores plakater et klart farveskema, hvor klare farver kombineres med abstrakte objekter til en unik og dekorativ ekspressionisme. Ifølge Matisse er maleri et rytmisk arrangement af linjer og farver på en flad overflade.

Kunstnerens historie

Henri Matisse blev født i Le Cateau-Cambreses i Frankrig i 1869. I en alder af 18 flyttede han til Paris for at studere jura, men efter en periode med sygdom begyndte at male, hvilket få år senere fik ham til at begynde at male studier på Academie. Julian i Paris. Han studerede blandt andet for Odilon Redon og Gustave Moreau. Fra det tidlige 20. århundrede til sin død i 1954 skabte Matisse en række malerier og kunstværker, der i dag har gjort ham verdensberømt.

Vores kunder siger

Randi Pedersen
2021-10-19
Flotte billeder

Billerne levede 100 % op til mine forventninger ...hurtig levering :) kun positiv oplevelse

Bjarne Lundorff
2021-10-18
Flot og til tiden, god kvalitet til små penge

Flot og til tiden, god kvalitet til små penge

Dorthe Lorentzen
2021-10-15
Fin service

God og hurtig service.

Sofie
2021-10-15
God service

Mega god service og hurtig levering :)