I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.

Hos Gallerix finder du et nøje udvalgt sortiment af plakater skabt af kreative designere og fotografer hele verden over. Vi samler det bedste af kunst og design og gør det tilgængeligt for alle.

Vores online butik tilbyder en bred vifte af vægkunst og fotografiske plakater, der passer til enhver form for smag; fra rolige, naturskønne landskaber og urbane storby panoramaer til livlig eller underspillet abstrakt kunst. På trods af det brede stilistiske udvalg i vores kollektion, er det minimalisme og enkelhed i skandinavisk design, der er kilde til vores inspiration. Uanset om din indretning er lun og hyggelig, eller lys og frisk, er vores store udvalg af vægkunst designet til at passe perfekt ind i ethvert hjem. Vælg blandt kategorier som mode, ikoniske fotos, kunstplakater, natur, botanisk, illustrationer og en masse andre.

Med vores billedrammer i høj kvalitet kan du designe din vægkunst i den stil, der tiltaler dig. Vælg mellem vores elegante sorte og hvide rammer, eller vælg mellem de smukke, naturlige rammer af eg - den perfekte ramme til de mange naturprægede plakater, som er til rådighed i vores butik. Vores rammer er af høj kvalitet og er ergonomiske og alsidige; de er lette at åbne og kan hænges lodret såvel som vandret. En overkommelig pris betyder ikke altid ringere kvalitet. I vores butik kan du finde billige plakater og rammer, der vil passe perfekt ind i ethvert rum i dit hjem eller dit kontor. Inspirer dig selv og imponer dine gæster.

 

Internet:
https://gallerix-home.dk

E-mail:
[email protected]

Organisationsnummer/momsnummer:
SE556775939301
 

Hovedkontor/Postadresse:
Gallerix AB
Västergatan 6D
35230 Växjö
Sverige
SE556775939301

Gallerix administreres og vedligeholdes af Gallerix AB, som er en fuld servicepartner for e-handel.

Adgang til og anvendelse af hjemmesiden skal foregå i overensstemmelse med vores købsvilkår. Inden du anvender dette websted forudsættes det, at du har læst, forstået og godkendt disse generelle vilkår og vores sortrolighedsbestemmelser.