Udvælgelsesfilter

Luk
Anvend filter
Farve
Orientering
Anvend filter
Det bedste af kunst og design
Plakater til alle værelser

Plakater Online


Komplet udvalg af plakater

Hos Gallerix finder du et komplet udvalg af plakater for enhver smag og indretningsstil. Vi har samlet det bedste indenfor kunst og design og har gjort det tilgængeligt for alle. Trendy kunst og stilfulde plakater behøver ikke at koster det hvide ud af øjnene, tværtimod. Vores online butik tilbyder et bredt udvalg af vægkunst og billige plakater, der passer til alle stilarter; fra rolige, smukke naturmotiver og imponerende storbymotiver til farverige og abstrakte plakater. Trods den store variation i vores billedkollektioner er vores inspirationskilde minimalismen og enkeltheden i skandinavisk design. Uanset om din indretning er mørk og tæt eller lys og åben, kan du finde motiver i vores brede udvalg, der passer perfekt til din indretningsstil. Vælg blandt temaer, såsom New Scandinavian Design, Design og Modern Design eller fra vores kategorier, såsom botaniske plakater, naturplakater, grafiske plakater, fotokunst, børneplakater og modeplakater.

Plakater til alle rum

Vi tilbyder et bredt udvalg af billige plakater, som sammen med vores stilrene rammer af høj kvalitet giver dig mulighed for at sammensætte præcis den billedvæg, du ønsker. Find dine egne favoritter og kombinér dem med plakater fra andre kategorier for at skabe din egen unikke billedvæg. Vi tilbyder trendy og stilfulde plakater for enhver smag; lige fra geometrisk minimalisme og sort-hvid fotokunst til livlige og iøjnefaldende dyreplakater og naturmotiver. Vi anbefaler også vores stilfulde plakater fra kategorien Byer og arkitektur med motiver såsom New York, Paris og Stockholm. Alle kan kombineres med vores rammer i sort finish, hvid finish eller solid eg. Det spiller ingen rolle, om du er en certificeret indretningsarkitekt eller først lige er begyndt at indrette dit hjem. Vi er her for at hjælpe dig og for at tilbyde dig en masse alternativer, så du kan slippe din fantasi løs med de bedste redskaber til at skabe en stilfuld boligindretning ii dit hjem.

Plakat nyheder, bestsellere og trends

Uanset om du ved præcis hvilke plakater du søger, eller du bare leder efter inspiration, skal det være let at finde lige netop den kunst, der falder i din smag. Vi har delt vores plakater ind i kategorier, toplister og temaer så det er let og overskueligt for dig at finde lige præcis de plakater, der passer ind i dit hjem. I listen Plakat nyheder finder du vores nyeste motiver, bestsellerlisten viser vores mest populære plakater og i listen Trends kan du udforske de motiver, som vores egne designere og illustratorer mener, er de mest trendy motiver for tiden. Leder du efter noget specifikt? Du kan søge på både navn, motiv og kategori, og hvis du ønsker at se plakater i en bestemt farve eller et bestemt format (vandret, lodret), kan du gøre brug af vores filterværktøj.

Bestil plakater online

Når du bestiller hos Gallerix, modtager du plakater af højeste kvalitet. Vi printer på et aldersbestandigt 200 gram tykt papir med en mat og eksklusiv overflade. Papiret kommer fra den franske papirfabrik Clairefontaine. Vores plakater findes i fire forskellige størrelser: 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Vi pakker plakaterne i ekstra solide rør og i lakeret pap med stødbestandige egenskaber for at sikre en skånsom og sikker levering til dig som kunde. Vi sørger også for en hurtig levering samt fri fragt over 295 kr. til dig, der er klubmedlem. Alle vores forsendelser leveres af DHL. Ved kassen kan du betale let og sikkert med Klarna, som tilbyder både kortbetaling, faktura og direkte betaling. Køb dine plakater og rammer hos Gallerix. Elsk dit hjem!

Vores papir

  • 200 gram / m2
  • Mat overflade
  • Tykt papir
  • Aldersbestandigt
  • Miljøcertificeret, FSC

Miljøansvar

Når du vælger at købe plakater hos os, tager vi sammen ansvar for miljøet og vores natur. Vores trykkeri er miljøcertificeret og svanemærket for en renere produktion, og den el vi anvender kommer fra lokale producenter. Gennem organisationen OneTrePlanted hjælper vi med at plante træer, som blandt andet renser den luft, vi indånder samt producerer oxygen. For hvert træ vi forbruger, ved fremstilling af vores plakater, planter vi to nye. På den måde sikrer vi en bæredygtig produktion både i dag og i fremtiden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende vores plakater eller din bestilling, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kan henvende dig gennem vores kontaktformular på vores hjemmeside eller ved at skrive os en e-mail. Vi svarer normalt indenfor 24 timer. Velkommen til Gallerix!

Vores kunder siger

Malene Juul
2021-03-30
Fine print - god pris

Modtog nogle smukke print til næsten ingen penge! Anbefales !!

Isabella
2021-03-28
Den smukkeste plakat

En virkelig smuk plakat med en sød illustration. Den perfekte dåbsgave. En virkelig fantastisk detalje er, at der er plads til en lille tekst i bunden...

Birgit
2021-03-26
Fin og effektiv berjeninh

Fuld tilfredshed

Celinda Reynagard
2021-03-22
Nemt og hurtigt.

Nem og hurtig ekspedition. Billederne levede op til det forventede. Intet at klage over.

https://gallerix-home.dk/plakater