I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Størrelse
Sortere
Sorter valg

Egerammer

Her finder du billedrammer af egetræ fra Gallerix. Vores egerammer i høj kvalitet leveres med plexiglas og clips for nem montering af din plakat. Alle egerammer kan hænges både vandret og lodret.

Køb egeramme


Egerammer til plakater

Skal du købe egerammer? Så skal du besøge Gallerix-home.dk. Hos Gallerix finder du et nøje udvalg af egetræsrammer i høj kvalitet. Alle egerammer kan hænges både lodret og vandret. Vores billedrammer af 100% massiv eg har fleksible klemmer på bagsiden, der gør, at du nemt og hurtigt kan montere din plakat i rammen. Alle rammer kommer med et ekstra tykt plexiglas, der beskytter din plakat mod snavs og ridser. Vores billedrammer i eg har en profilbredde på 12 mm og en profildybde på 20 mm.

Nem montering af din egeramme

Alle modeller og størrelser af vores egerammer er udstyret med klemmer på bagsiden, som gør det hurtigt og nemt at montere plakater i vores billige billedrammer af egetræ. De har også monteringskroge til at hænge både lodret og vandret på væggen.

Krystalklart plexiglas

Alle egerammer i vores sortiment er udstyret med et ekstra tykt plexiglas. Ved levering er der en beskyttende plastik på hver side af glasset, der beskytter mod snavs og ridser. Sørg for at fjerne den beskyttende plastik, før du hænger din egetræsramme på væggen.

Vores egerammer

  • Høj kvalitet
  • Krystalklart plexiglas
  • 100% massiv egetræ
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-certificeret træ
  • Vandret og lodret montering