Udvælgelsesfilter

Luk
Anvend filter
Farve
Orientering
Anvend filter
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Fotokunstplakater

Fotokunst


Plakater med fotokunst

Fotokunst, også kaldet fotografisk kunst, er en af vores absolut største og mest populære kategorier. Fotokunst indbefatter smukke billeder taget af fotografer, hvor motivet er unikt og formidler specifikke følelser, som berører beskueren på en måde, et gængs foto ikke gør. Fotokunst er i bund og grund et almindeligt foto, men hvor kontrast, detaljer, dybde, nuancer, mætning, vinkel, udtryk og motiv tilsammen udgør et unikt billede, som man betegner som kunst. Hvad man virkelig forstår ved fotokunst, og hvad det egentlig er, er et tema, der bliver diskuteret i mange kunstmiljøer. Mange kunstnere mener nemlig, at der bør være en definition på, hvad der gør et foto smukt, før man overhovedet kan tale om fotokunst.

Fotokunst som kunstform

Fotografisk kunst er i de seneste par år blevet en enorm indretningstrend, og en stor del af forklaringen ses i det faktum, at begrebet fotokunst er utrolig bredt. Fotografiske plakater, altså fotokunst, dækker over alt lige fra smukke naturbilleder og dyrebilleder til detaljerige nærbilleder af blomster og planter eller fotografiske portrætter, fotografier af arkitektur og fotos taget i unikke omgivelser. Verdens allerførste farvefoto blev taget af James Clerk Maxwell i 1861, mens fotografi som kunstform først virkelig gjorde sit indtog i 1900- tallet, hvor både kunst- og dokumentarfotos blev anerkendt i den vestlige kunstverden. I takt med kameraets tekniske udvikling er der opstået nye og flere muligheder indenfor fotokunst.

Sort-hvid fotokunst

Plakater med sort-hvid fotografier er en tidsløs indretningstrend. Sort-hvid fotokunst passer ind i de fleste indretningsmiljøer, og er samtidig også let at kombinere med plakater fra andre kategorier og plakater i farver. Det gør dem til et ”must” i enhver stilfuld billedvæg. Kombinér gerne fotoplakater med tekstplakater for at skabe en kontrast og balance i din billedvæg.

Indram din fotokunst

Vi trykker alle vores fotokunst plakater på et 200 gram mat papir af højeste kvalitet. Vores plakater med fotokunst findes i størrelserne 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Sammensæt med nogle af vores stilrene plakatrammer i træ, som er tilgængelige i sort, hvid og solid eg.

Vores kunder siger

Malene Juul
2021-03-30
Fine print - god pris

Modtog nogle smukke print til næsten ingen penge! Anbefales !!

Isabella
2021-03-28
Den smukkeste plakat

En virkelig smuk plakat med en sød illustration. Den perfekte dåbsgave. En virkelig fantastisk detalje er, at der er plads til en lille tekst i bunden...

Birgit
2021-03-26
Fin og effektiv berjeninh

Fuld tilfredshed

Celinda Reynagard
2021-03-22
Nemt og hurtigt.

Nem og hurtig ekspedition. Billederne levede op til det forventede. Intet at klage over.

https://gallerix-home.dk/plakater/24-fotokunst