I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Størrelse
Sortere
Sorter valg

Metalrammer

Her finder du billedrammer af metal fra Gallerix. Vores metalrammer af høj kvalitet leveres med krystalklart plexiglas og clips til nem montering af din plakat. Alle metalrammer kan hænges både vandret og lodret.

Køb billedrammer i metal


Metalrammer til plakater

Skal du købe en billedramme lavet af metal? Så skal du besøge Gallerix-home.dk. Hos Gallerix finder du et nøje udvalg af metalrammer af høj kvalitet. Alle metalrammer kan hænges både lodret og vandret. Vores metalrammer har fleksible clips på bagsiden, der gør det nemt og hurtigt at montere din plakat i rammen. Alle rammer kommer med et ekstra tykt plexiglas, der beskytter din plakat mod snavs og ridser. Vores metalrammer har en profilbredde på 9 mm og en profildybde på 22 mm.

Nem montering af din metalramme

Alle modeller og størrelser af vores metalrammer er udstyret med clips på bagsiden, hvilket gør det hurtigt og nemt at montere plakater i vores billige metalrammer af høj kvalitet. De har også monteringskroge til at hænge både lodret og vandret på væggen.

Krystalklart plexiglas

Alle metalrammer i vores sortiment er udstyret med en ekstra tyk, splintfri plexiglas. Ved levering er der en beskyttende plastik på hver side af glasset, der beskytter mod snavs og ridser. Sørg for at fjerne den beskyttende plastik, før du hænger din ramme på væggen.

Vores metalrammer

  • Høj kvalitet
  • Krystalklart plexiglas
  • Tynd profil
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vandret og lodret montering