I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
William Morris Plakater Plakater
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
William Morris

William Morris Plakater

Her finder du et nøje udvalg af plakater med unik kunst inspireret af den britiske kunstner William Morris, aktiv i London i det 19. århundrede. William Morris var en af ​​de førende skikkelser i den britiske Arts and Crafts-bevægelse. Han er blandt andet kendt som designer af smukke mønstre til tapet og stoffer. Plakat William Morris er et af vores mest populære værker i kategorien abstrakte plakater.

Køb plakat William Morris


Plakater inspireret af William Morris

William Morris blev kendt verden over for sine unikke og smukke mønstre til blandt andet tapet og stoffer. Vores plakater med motiver inspireret af William Morris er kendetegnet ved dekorative abstrakte former, baseret på hans mønstre skabt til tapet og stoffer. William Morris var en britisk kunstner, designer og forfatter og en førende skikkelse i den britiske Arts and Crafts-bevægelse. Men han er bedst kendt som designer af smukke mønstre til tapet og mønstrede stoffer.

Kunstner Wuilliam Morris

William Morris blev født den 24. marts 1834 i Walthamstow, Waltham Forest nær London. I 1861 grundlagde han sammen med Rossetti, Burne-Jones, Madox Brown og Webb virksomheden Morris, Marshall, Faulkner & Co, som senere blev kendt som Morris & Co. Deres mønstrede stoffer og tapeter sælges stadig i dag med licens fra stofproducenten Sanderson & Sons og kan blandt andet købes i varehuset Liberty i London. William Morris døde i 1896, 62 år gammel.