I dag op til 25% rabat på plakater.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Unikke fotografier
Plakater med ikoniske billeder
I kategorien ​​ikoniske fotografier indsamler vi billeder taget af berømte fotografer, samt klassiske og nye billeder af kendte mennesker, som i årenes løb har gjort stort indtryk på deres omgivelser. Flere af billederne i denne kategori er markeret med mærkatet "Premium Selection", der viser, at de er blandt vores mest eksklusive og unikke plakater, som er specielt udvalgt for deres design og høje kvalitet.

Ikoniske billeder


Ikoniske fotografier

I vores samling af ikonisk fotokunst og ikoniske fotografier finder du et nøje udvalg af fotos taget af etablerede og velkendte fotografer, samt fotografier og portrætfotos af tidsløse ikoner og berømtheder. Vælg plakater fra Ikonisk fotokunst, hvis du ønsker et præg af retro, vintage og stil på dine vægge, når du indretter dit hjem. Vi har vintageportrætter, ofte som sort-hvid plakater, af f.eks. Brigitte Bardot; en tidløs klassiker, som virkelig gør noget ved indretningen - uanset stil!

Plakater med berømtheder

En berømt person formidler en følelse og står for noget. Det kan være en kunstner, en sportsprofil, en kunstner, en skuespiller, et modeikon eller en forfatter. Når disse er portrætteret, giver det billede, som fotografen tager, ofte et stærkt indtryk. Som kunst er ikoniske fotografier derfor både en tidløs og populær del af vores indretning.

Vores kunder siger

Dorthe
2021-07-19
Flotte print

Har bestilt to store bykort og to mindre billeder til børneværelse. Kvaliteten af sidstnævnte er fin, men det er lidt dyrt i forhold til kvaliteten. Bykortene...

Tina Augustenborg
2021-07-08
Virklige god service

VIRKLIG god service, og så flotte plakater

Pernille
2021-07-08
God oplevelse

Super fine plakater og hurtig levering. Altid en god oplevelse at handle her.

Grethe Bertelsen
2021-07-06
Matisse plakat

Alt forløb planmæssigt, og plakat og ramme er “lige i øjet”!!