I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Størrelse
Sortere
Sorter valg

Hvide rammer

Her finder du hvide billedrammer fra Gallerix. Vores hvide rammer i høj kvalitet leveres med krystalklart plexiglas og clips til nem montering af din plakat. Alle rammer kan hænges både vandret og lodret.

Køb hvid ramme


Hvide billedrammer til plakater

Skal du købe hvide billedrammer? Så skal du besøge Gallerix-home.dk. Hos Gallerix finder du et nøje udvalg af hvide billedrammer. Alle hvide rammer kan hænges både lodret og vandret. Vores hvide billedrammer har fleksible klemmer på bagsiden, der giver dig mulighed for nemt og hurtigt at montere din plakat i rammen. Alle billedrammer kommer med et ekstra tykt plexiglas, der beskytter din plakat mod snavs og ridser. Vores hvide billedrammer har en profilbredde på 9-12 mm og en profildybde på 20-22 mm.

Nem montering af din billedramme

Alle modeller og størrelser af vores hvide billedrammer er udstyret med klemmer på bagsiden, som gør det hurtigt og nemt at montere plakater i vores billige hvide rammer i høj kvalitet. De har også monteringskroge til at hænge både lodret og vandret på væggen.

Krystalklart plexiglas

Alle hvide billedrammer i vores sortiment er udstyret med en ekstra tyk, splintfri plexiglas. Ved levering er der en beskyttende plastik på hver side af glasset, der beskytter mod snavs og ridser. Sørg for at fjerne den beskyttende plastik, før du hænger din billedramme på væggen.

Vores hvide billedrammer

  • Høj kvalitet
  • Krystalklart plexiglas
  • Træ og metal
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-certificeret træ
  • Vandret og lodret montering