I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Størrelse
Sortere
Sorter valg

Guldrammer

Her finder du guldrammer fra Gallerix. Vores højkvalitets guldrammer leveres med krystalklart plexiglas og clips til nem montering af din plakat. Alle rammer kan hænges både vandret og lodret.

Køb guldrammer


Guldrammer til plakater

Skal du købe guldrammer? Så skal du besøge Gallerix-home.dk. Hos Gallerix finder du et nøje udvalg af guldrammer. Alle guldrammer kan hænges både lodret og vandret. Vores billedrammer i guld har fleksible klemmer på bagsiden, der giver dig mulighed for nemt og hurtigt at montere din plakat i rammen. Alle rammer kommer med et ekstra tykt plexiglas, der beskytter din plakat mod snavs og ridser. Vores guldrammer har en blank overflade. Guldrammer har en profilbredde på 9 mm og en profildybde på 22 mm.

Nem montering af din billedramme i guld

Alle modeller og størrelser af vores guldrammer er udstyret med klemmer på bagsiden, som gør det hurtigt og nemt at montere plakater i vores billige guldrammer af høj kvalitet. De har også monteringskroge til at hænge både lodret og vandret på væggen.

Krystalklart plexiglas

Alle guldrammer i vores sortiment er udstyret med en ekstra tyk, splintfri plexiglas. Ved levering er der en beskyttende plastik på hver side af glasset, der beskytter mod snavs og ridser. Sørg for at fjerne den beskyttende plastik, før du hænger din ramme på væggen.

Vores guldrammer

  • Høj kvalitet
  • Krystalklart plexiglas
  • Tynd profil
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vandret og lodret montering