Udvælgelsesfilter

Luk
Anvend filter
Farve
Orientering
Anvend filter
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Citater og Ordsprog

Tekstplakater


Plakater med tekst og citater

I vores kategori Tekstplakater finder du plakater med citater, plakater med ordsprog og plakater med ord i stilfuld typografi. Plakater med tekst og ord er lette at kombinere med f.eks. kunstplakater og illustrationer, når du sammensætter en billedvæg. Tekstplakater, ofte i sort-hvid tekst, skaber et brud og en dynamik i en større sammenhæng. Derudover er vores tekstplakater interessante at læse og betragte. Uanset hvilken indretningsstil du har i dit hjem, passer en interessant tekstplakat altid ind i indretningen. Hvilket budskab ville du vælge?

Stort udvalg af plakater med tekst

Hos Gallerix finder du et stort udvalg af plakater og billeder med tekst i alle forskellige stilarter. Blandt vores favoritter og bedst sælgende kan du opleve klassiske ordsprog, såsom "Together is out favorite place to be", "Peace of mind", Home, Hope og Love. Vi har også et bredt udvalg af grafiske tekstplakater med plakater som ”Coco Chanel”, ”A real man ruins lipstick not mascara" og "Move over coffee". Blandt vores citatplakater, altså plakater med ordsprog og citater, er der en masse at vælge imellem. Vi har citater fra kunstnere, musikere, film og kendte personer.

Billedrammer til dine plakater med tekst

En trendy plakat behøver en trendy ramme. Vores billedrammer er af træ i høj kvalitet, og hver ramme kommer med et ekstra tykt, krystalklart plexiglas og findes i sort, hvid og solid eg. både vores plakater med tekst og vores rammer kan bestilles i størrelserne 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Vi printer vores plakater med tekst på et 200 gram mat premium papir af højeste kvalitet. Bestil dine plakater og rammer hos Gallerix. Velkommen!

Vores kunder siger

Malene Juul
2021-03-30
Fine print - god pris

Modtog nogle smukke print til næsten ingen penge! Anbefales !!

Isabella
2021-03-28
Den smukkeste plakat

En virkelig smuk plakat med en sød illustration. Den perfekte dåbsgave. En virkelig fantastisk detalje er, at der er plads til en lille tekst i bunden...

Birgit
2021-03-26
Fin og effektiv berjeninh

Fuld tilfredshed

Celinda Reynagard
2021-03-22
Nemt og hurtigt.

Nem og hurtig ekspedition. Billederne levede op til det forventede. Intet at klage over.

https://gallerix-home.dk/plakater/31-plakater-med-tekst