I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
179,00 kr 125,30 kr
Det bedste af kunst og design
Hvilken by vælger du?

Byplakat

Opret dine egne unikke byplakater med byer og områder med steder fra hele verden. Alle kort er brugertilpasset ud fra en af ​​vores skabeloner. Vælg hvilke farvekombinationer du ønsker, og hvilken ramme, der passer bedst til dit billede. Vores byplakater er tilgængelige i tre forskellige størrelser; 30x40cm, 50x70cm og 70x100cm.

Vi trykker vores byplakater på et nøje udvalgt 200 gram semi mat premium papir af høj kvalitet, specielt udviklet til fotorealistiske plakater og prints. Alle byplakater er også belagt med vores unikke segl, som giver printet et eksklusivt udseende.
Tilpas både stil og tekst
Stilfulde byplakater
Fås i forskellige størrelser
fr. 125,30 kr 179,00 kr
Opret dit design her
Vores kunder på Instagram
Lad dig inspirere af, hvad andre har skabt. Find dine favoritter og skab dit eget unikke kort.

Lav din egen bykort plakat


Byplakater fra Gallerix

En byplakat er ikke blot et kort. Eller en plakat. En byplakat kort er et personligt kort med et unikt design, skabt ud fra et sted eller en vigtig begivenhed, som ofte betyder noget meget specielt. Hvor er du født? Hvor er du vokset op? Hvor bor du? Hvor mødtes I, eller hvor blev I gift? Mulighederne er uendelige, når du skaber din egen unikke byplakat som enten verdenskort, bykort, kendt eller ikke så kendt sted i verden. Hvilket sted ville du vælge?

Lav din egen kort plakat

At skabe og bestille dine egne unikke plakater med byer og områder er let. Gå til vores designværktøj og start med at vælge et sted til din byplakat. Det kan være et land, en by, et sted eller en speciel plads et sted i verden. Med vores GPS-koordinator hentes dine koordinater automatisk og blive printet nederst på dit kort. Vælger du et nyt sted, opdateres koordinaterne. Du kan også vælge ikke at inkludere koordinaterne og i stedet skrive en valgfri tekst på dit kort. Det kan være et minde, et navn, et møde, en besked eller et lille notat.

Redigér tekst, stil og farve

I trin 1 vælger du hvilken tekst, der skal stå på din byplakat. Navnet på stedet du har valgt skrives automatisk som overskrift, men kan selvfølgelig ændres, hvis dette er ønsket. Under overskriften er der en undertitel, hvilket er navnet på det land din valgte lokation befinder sig i. Dette kan også ændres og tilpasses. Hvis stedet, du har valgt, er København, så vil overskriften på din byplakat være København og undertitlen Danmark. Teksten kan ændres og personliggøres til f.eks. ”Her mødtes vi for første gang” eller ”Her blev vi gift”. I trin 2 kan du designe dit eget kort ved først at vælge et tema. Temaet styrer det typografiske design på dit kort. Vælg mellem stilarterne ”Original”, ”Basic”, ”Modern”, ”Boxed” og ”Gin”. Derefter kan du vælge, hvilken stil din indramning skal have. Her kan du vælge mellem ”Classic”, som er stilen til klassiske kortplakater, ”Poster”, som indrammer din plakat med en tynd, flot hvid ramme, eller ”Borderless”, hvor kortet fylder hele papiret. Derefter vælger du hvilken farve, du ønsker din byplakat skal have, hvor du til sidst kan vælge om du ønsker et hvidt eller sort vejnetværk. De mange alternativer er med til at sikre, at du kan kombinere hundredvis af forskellige designs og skabe din helt egen unikke byplakat.

Indram din byplakat

Indram din byplakat kort, så den ser stilfuld ud på din billedvæg. Vi har nøje udvalgt et sortiment af billedrammer i høj kvalitet med farverne sort, hvid og solid eg. Vores rammer findes i matchende størrelse til byplakater i størrelserne 30x40, 50x70 og 70x100 cm. TIP: Det kan se utrolig godt ud på en væg med to matchende byplakater ved siden af hinanden – som det ”perfekte par”.

Vores papir

  • 200 gram tykt
  • Smuk, mat overflade
  • Høj bulk
  • Holdbart
  • FSC Miljøcertificeret
Miljøansvar

Vi tager ansvar for vores produktion og arbejder for et bæredygtigt miljø. Vi støtter organisationen OneTreePlanted og for hvert træ, vi bruger i produktionen af vores plakater, planter vi to nye. Ved dette støtter vi en holdbar og bæredygtig produktion, mens vi samtidig tager ansvar for vores natur både i dag og i morgen.

Kundeservice

Ønsker du hjælp med din bestilling, eller har du spørgsmål omkring vores byplakater? Kontakt vores kundeservice gennem vores webformular her på hjemmesiden eller ved at sende os en mail. Vi svarer normalt inden for 24 timer. Velkommen!