Udvælgelsesfilter

Luk
Anvend filter
Farve
Orientering
Anvend filter
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Naturen i dit hjem

Naturplakater


Plakater med naturmotiv

Velkommen i naturen. Fantastiske naturmotiver med skønne udsigter ud over landskaber, høje bjerge, søer, enge, grønne skove og det bølgende blå hav skaber et behageligt og roligt miljø i din indretning. Med vores naturplakater kan du skabe en levende og hyggelig følelse, der gør dit hjem behageligt. Naturlige og behagelige farver fra skoven, havet, strande og enge spreder en rolig og positiv atmosfære i dit hjem i en grad, kun naturfotografier kan.

Naturplakater på væggene

Vores samling af plakater med naturmotiver byder på noget til enhver smag og indretningsstil. Naturplakater har længe hørt til blandt vores mest populære plakater, og vi har et bredt udvalg at vælge imellem. Plakater med naturmotiv passer perfekt ind i alle hjemmets rum, men kommer især til sin ret i soveværelset eller stuen, hvor den spreder hygge og ro. Byd naturen velkommen i dit hjem og lad den pryde dine vægge! Vi har plakater med naturmotiver både i farve og i sort-hvid. De passer perfekt enkeltvis, i par eller som en del af en større billedvæg. Du har altså frie hænder!

Indret i naturens farver

At opnå den helt perfekte stemning i din indretning opstår ofte i skabelsen af både kontrast og balance, men mest af alt drejer det sig om at få alle delene i din indretning til at harmonere. Hvis du ønsker at skabe en billedvæg med naturplakater, så begynd med at vælge det naturmotiv, der falder bedst i din smag og vælg det i et stort format, f.eks. 50x70 m. Vælg derefter et antal mindre plakater, hvor farverne matcher den store plakat. Du vil hurtigt spotte at der skabes den perfekte balance i din billedvæg og at de forskellige plakatmotiver komplementerer hinanden og skaber en smuk helhed.

Plakatpapir af høj kvalitet

Vores naturplakater printes på et 200 gram tykt Premium papir med en smuk, mat finish. Indram dine naturplakater i vores flotte billedrammer af høj kvalitet. Vores rammer er udelukkende produceret af træmaterialer og er tilgængelige i sort, hvid og eg. Vi opdaterer løbende vores sortiment indenfor naturplakater og lancerer hver uge nye motiver. Hos Gallerix findes der en naturplakat til enhver smag og stilart!

Vores kunder siger

Malene Juul
2021-03-30
Fine print - god pris

Modtog nogle smukke print til næsten ingen penge! Anbefales !!

Isabella
2021-03-28
Den smukkeste plakat

En virkelig smuk plakat med en sød illustration. Den perfekte dåbsgave. En virkelig fantastisk detalje er, at der er plads til en lille tekst i bunden...

Birgit
2021-03-26
Fin og effektiv berjeninh

Fuld tilfredshed

Celinda Reynagard
2021-03-22
Nemt og hurtigt.

Nem og hurtig ekspedition. Billederne levede op til det forventede. Intet at klage over.

https://gallerix-home.dk/plakater/29-natur