Det bedste af kunst og design
Den mest elskværdige kunst
Dit barns fødsel
Skala 1: 1 af dit barn
Flere stilarter og farver
Baby One Fødselsplakat

Artistic sketch

316 kr. 395 kr. 20%
Baby Two Fødselsplakat

Artistic sketch

316 kr. 395 kr. 20%
Sweetheart Fødselsplakat

Artistic sketch

316 kr. 395 kr. 20%
Blanket Fødselsplakat

Artistic sketch

316 kr. 395 kr. 20%
Sanna Wieslander

Nyhed! Tjek vores seneste illustrationer "Cuddle" og "Sweet Dreams" illustreret af Sanna Wieslander.

Læs mere Læs mere
Cuddle Fødselsplakat

Illustration af Sanna Wieslander

316 kr. 395 kr. 20%
Sweet Dreams Fødselsplakat

Illustration af Sanna Wieslander

316 kr. 395 kr. 20%
Footprints

Artistic sketch

199 kr. 249 kr. 20%
Bamse

Artistic sketch

199 kr. 249 kr. 20%

Fødselsplakat


Personlige fødselsplakater

Skab kunst med det dyrebareste og smukkeste du har, og ær mindet om dit barns fødsel med en unik fødselsplakat. En personlig fødselsplakat fra Gallerix er både et kunstværk og en smuk påmindelse om hvor lille dit barn var, da det kom til verden.

Design din egen fødselsplakat

Vælg hvilken af vores flotte fødselsplakat illustrationer, du ønsker, skal repræsentere dit barn. Design din egen unikke fødselsplakat ved at vælge indramning, tekst, fødselsdato og farve. Når du tilføjer dit barns fødselslængde, så tilpasses størrelsen på skitsen derefter og printes i størrelsesforholdet 1:1, dvs. naturlig størrelse. Alle fødselsplakater har en størrelse på 50x70 cm. Udover dit barns navn kan du også tilføje fødselstid, fødselsdag, fødselsvægt og en personlig lille hilsen, som gør din fødselsplakat fuldstændig unik. En personlig hilsen kan være en utrolig sjov ekstra tilføjelse, især når plakaten er en gave til en barnedåb eller en fødselsdag. Tekstfeltet kan tilpasses en hvilken som helst tekst, du ønsker. Måske hvilket hospital det lille mirakel kom til verden i eller noget helt andet. Mulighederne er uendelige, og valget er dit!

Unik kunst

Vores fødselsplakater er fuldstændig unikke og kan kun bestilles hos Gallerix. Kunstnerne bag illustrationerne og fødselsplakaterne er designere fra vores eget designteam, men af og til inviterer vi også andre kunstnere udefra til at sætte deres kunstneriske præg på vores fødselsplakater. Oplev vores helt nye fødselsplakater, såsom ”Cuddle” og ”Sweet Dreams”, som er skabt af den talentfulde illustrator Sanna Wieslander. Læs mere om vores unikke samarbejde her.

Gave til dåb eller navngivning

En personlig fødselsplakat er en fantastisk gave til alle forældre. Und dig selv en, eller giv en til en ven eller et familiemedlem. Alle som har børn, og som også er vilde med design og indretning, vil elske denne gave. En personlig fødselsplakat er den perfekte gave at give til nybagte forældre, enten som dåbsgave eller som gave til navngivning.

Vores papir

 • 200 gram MultiDesign
 • Tykt papir
 • Smuk, mat overflade
 • Holdbart
 • FSC certificeret

 • Miljøansvar

  Vores børn er fremtiden. Når du bestiller din fødselsplakat hos os på Gallerix, kan du være tryg ved tanken om, at vi værner om vores natur og miljøet, både i dag og i morgen. Vi printer og pakker fødselsplakaterne i Sverige og vores trykkeri har et svanecertifikat for en renere produktion og for at sikre et bæredygtigt skovbrug. Den el vi forbruger, kommer fra lokale producenter. For hvert træ, som går til produktionen af vores plakater, sørger vi for, at der bliver plantet to nye. Træer hjælper til, at vi kan indånde en renere luft ved at absorbere kuldioxid og producere ny ilt. De binder samtidig også vandet i jorden og bidrager til biodiversitet.

  Kundeservice

  Har du spørgsmål til vores fødselsplakater, eller ønsker du hjælp med din bestilling? Kontakt vores kundeservice via vores kontaktformular på hjemmesiden eller send os en e-mail. Vi svarer så hurtigt som muligt og normalt indenfor 24 timer. Hjertelig velkommen til Gallerix!

  Vores kunder siger

  Malene Juul
  2021-03-30
  Fine print - god pris

  Modtog nogle smukke print til næsten ingen penge! Anbefales !!

  Isabella
  2021-03-28
  Den smukkeste plakat

  En virkelig smuk plakat med en sød illustration. Den perfekte dåbsgave. En virkelig fantastisk detalje er, at der er plads til en lille tekst i bunden...

  Birgit
  2021-03-26
  Fin og effektiv berjeninh

  Fuld tilfredshed

  Celinda Reynagard
  2021-03-22
  Nemt og hurtigt.

  Nem og hurtig ekspedition. Billederne levede op til det forventede. Intet at klage over.

  https://gallerix-home.dk/fodselsplakat/