I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
Japandi plakater Plakater
Det bedste af kunst og design
Japandi

Japandi plakater

Japandi er en moderne indretningsstil, der blander japansk minimalisme og skandinavisk design. Stilen er præget af motiver, der er lyse, naturlige og tidløse.

Japandi plakater


Japandi

Oplev Japandi, indretningsstilen, der tager sin oprindelse fra enkelheden i japansk minimalisme og funktionaliteten i skandinavisk design. Bliv inspireret af kunstmalerier skabt af nogle af de største malere af japansk kunst. Balancerede farver, smukke illustrationer, naturligt og tidløst er nogle af de elementer, der kendetegner den japanske indretningsstil. Med japandi får du det bedste af både japansk og skandinavisk stil.

Hvad er Japandi?

Japandi er en moderne indretningsstil, der blander elegancen af ​​japansk minimalisme med funktionaliteten fra skandinavisk design. Stilen er præget af motiver, der er lyse, naturlige og tidløse. Ønsker du at købe japandi plakater, skal du besøge Gallerix-home.dk. Hos Gallerix finder du et stort udvalg af japanske plakater med motiver malet af kendte japanske kunstnere som Utagawa Kunisada, Hashiguchi Kiyoshi, Ohara Koson, Katsushika Hokusai og Ogata Gekko.