I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Størrelse
Sortere
Sorter valg

Kobberrammer

Her finder du roséguld / kobber billedrammer fra Gallerix. Vores roséguld / kobberrammer af høj kvalitet leveres med krystalklart plexiglas og clips til nem montering af din plakat. Alle rammer kan hænges både vandret og lodret.

Køb kobberrammer


Kobberrammer til plakater

Skal du købe kobberrammer? Så skal du besøge Gallerix-home.dk. Hos Gallerix finder du et nøje udvalg af billedrammer i kobber og roséguld. Alle kobberrammer kan hænges både lodret og vandret. Vores billedrammer i kobber har fleksible klemmer på bagsiden, der giver dig mulighed for nemt og hurtigt at montere din plakat i rammen. Alle rammer kommer med et ekstra tykt plexiglas, der beskytter din plakat mod snavs og ridser. Vores kobberrammer har en blank overflade. Kobberrammer har en profilbredde på 9 mm og en profildybde på 22 mm.

Nem montering af din billedramme i kobber

Alle modeller og størrelser af vores kobberrammer er udstyret med klemmer på bagsiden, som gør det hurtigt og nemt at montere plakater i vores billige kobberrammer af høj kvalitet. De har også monteringskroge til at hænge både lodret og vandret på væggen.

Krystalklart plexiglas

Alle kobberrammer i vores sortiment er udstyret med en ekstra tyk, splintfri plexiglas. Ved levering er der en beskyttende plastik på hver side af glasset, der beskytter mod snavs og ridser. Sørg for at fjerne den beskyttende plastik, før du hænger din ramme på væggen.

Vores kobberrammer

  • Høj kvalitet
  • Krystalklart plexiglas
  • Tynd profil
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vandret og lodret montering