Udvælgelsesfilter

Luk
Anvend filter
Farve
Orientering
Anvend filter
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Unikt designsprog

Grafiske plakater


Plakater med grafisk kunst

I vores samling af plakater med grafisk kunst finder du plakater med motiver, såsom typografi, geometri, farver og form, der tilsammen udgør det, vi kalder grafisk kunst. I denne kategori har vi plakater til både moderne og klassiske indretningsstile, ofte med illustrationer, geometriske symboler og grafiske figurer. Vores grafiske plakater har tydelige, ofte enkle, udtryksfulde motiver, der skiller sig ud især i stort format.

Grafisk design

Grafisk design er en kunststil, der giver plads til kreativitet, dette på trods af at mange af de bedste og mest interessante motiver ofte faktisk er ret enkle i deres design, men udtryksfulde i deres budskab. Vores grafiske plakater tager sig pænt ud både enkeltvist eller som del af en større billedvæg. Kast dig også gerne ud i at bruge dem i et større format i kombination med andre kategorier i mindre størrelser.

Indram din grafiske plakat

Indram let dine grafiske plakater med vores billedrammer af høj kvalitet. Vælg mellem sort eller hvid med dobbeltlakeret finish eller vores billedramme i solid eg. Alle vores rammer leveres med et ekstra tykt krystalklart plexiglas. Både vores grafiske plakater og matchende rammer findes i størrelserne 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm.

Vores kunder siger

Malene Juul
2021-03-30
Fine print - god pris

Modtog nogle smukke print til næsten ingen penge! Anbefales !!

Isabella
2021-03-28
Den smukkeste plakat

En virkelig smuk plakat med en sød illustration. Den perfekte dåbsgave. En virkelig fantastisk detalje er, at der er plads til en lille tekst i bunden...

Birgit
2021-03-26
Fin og effektiv berjeninh

Fuld tilfredshed

Celinda Reynagard
2021-03-22
Nemt og hurtigt.

Nem og hurtig ekspedition. Billederne levede op til det forventede. Intet at klage over.

https://gallerix-home.dk/plakater/26-grafisk