I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Størrelse
Sortere
Sorter valg

Trærammer

Her finder du billedrammer i træ fra Gallerix. Vores højkvalitets trærammer leveres med krystalklart plexiglas og klemmer for nem montering af din plakat. Alle trærammer kan hænges både vandret og lodret.

Køb billedrammer i træ


Trærammer til plakater

Skal du købe trærammer? Så skal du besøge Gallerix-home.dk. Hos Gallerix finder du et nøje udvalg af trærammer af høj kvalitet. Alle trærammer kan hænges i både vandrette og lodrette formater. Vores billedrammer i træ har fleksible klemmer på bagsiden, der gør, at du nemt og hurtigt kan montere din plakat i rammen. Alle rammer kommer med et ekstra tykt plexiglas, der beskytter din plakat mod snavs og ridser. Vores trærammer har en profilbredde på 12 mm og en profildybde på 22 mm.

Nem montering af din træramme

Alle modeller og størrelser af vores billedrammer i træ er udstyret med klemmer på bagsiden, som gør det hurtigt og nemt at montere plakater i vores billige trærammer af høj kvalitet. De har også monteringskroge til at hænge i både lodret og vandret på væggen.

Krystalklart plexiglas

Alle trærammer i vores sortiment er udstyret med en ekstra tyk, splintfri plexiglas. Ved levering er der en beskyttende plastik på hver side af glasset, der beskytter mod snavs og ridser. Sørg for at fjerne den beskyttende plastik, før du hænger din træramme på væggen.

Vores trærammer

  • Høj kvalitet
  • Krystalklart plexiglas
  • FSC-certificeret træ
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vandret og lodret montering