I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
Bauhaus Plakater Plakater
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Bauhaus

Bauhaus Plakater

Her finder du et nøje udvalg af plakater med design inspireret af den berømte tyske kunstskole Bauhaus. Bauhaus har haft stor indflydelse på moderne kunst og arkitektur og kan ses som en forløber for funktionalismen. Kunstskolen var aktiv mellem årene 1919 og 1933.

Køb Bauhaus Plakat


Bauhaus plakater - inspireret af den tyske kunstskole

Hvis du vil købe Bauhaus plakater, besøg Gallerix-home.dk. Her finder du et bredt udvalg af plakater med motiver inspireret af ideer og designere fra den berømte tyske kunstskole. Det grafiske design og typografi, der blev skabt på Bauhaus i årene 1919-1933, har stærkt påvirket udviklingen af ​​moderne grafisk design. Bauhaus introducerede funktionalisme i typografi og en Bauhaus-stil med typografi og grafisk design opstod. Typisk for stilen var, at den var baseret på enkelhed, manglede seriffer og fokuserede på formidling af information. Bauhaus var begyndelsen på den såkaldte nye typografi ved at definere dens grundlæggende principper.

Historien bag Bauhaus

Bauhaus var en tysk skole for kunsthåndværk, arkitektur og design, der var aktiv mellem årene 1919-1933. Bauhaus har haft stor indflydelse på moderne kunst og arkitektur og betragtes som en forløber for funktionalismen. Bauhaus blev grundlagt af Walter Gropius i Weimar i 1919. Skolen blev flyttet til Dessau i 1925 og i 1932 blev der foretaget en ny flytning til Berlin. Walter Gropius var skolens rektor 1919-1928. Kunst og teknologi ville smelte sammen i det ideelle design. Gropius' idé var at finde en vej tilbage til et samlet æstetisk kulturelt udtryk gennem sammenholdet mellem kunstnerisk og håndværksmæssig uddannelse.