I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.

Når du vælger at shoppe hos Gallerix kan du være sikker på, at du sammen med os, tager ansvar for miljøet og vores naturlige miljø. Vores udskrivning er certificeret til ISO 14001 og har Swan certifikat for en renere produktion og for at sikre en bæredygtig skovplanlægning. elektriciteten vi bruger, kommer fra lokale producenter og oprindelsen er markeret med udstedelse af ​​det svenske elnet. En ren og sund fremtid er vores fælles ansvar.

Vi støtter virksomheder til organisationen OneTreePlanted, hvorfor vi planter nye træer blandt, hvilket blandt andet hjælper med at rense den luft, vi indånder, ved at absorbere kuldioxid og producere frisk ilt.

Hvorfor er træer vigtige for miljøet?

Træer hjælper med at rense den luft, vi indånder, ved at absorbere kuldioxid og producere frisk ilt. De spiller en central rolle i at binde regnvand i jorden, forebyggelse af erosion og er med til at køle planeten ved at gemme skadelig drivhusgasser i deres stamme, grene og blade. Skove skaber 1,6 milliarder job verden over, skaber bæredygtige byggematerialer og hjælpe med vigtige ingredienser i 25% af alle lægemidler. Skove dækker også over 80% af verdens terrestriske biodiversitets levesteder. Et enkelt træ kan være hjemsted for hundredvis af arter af insekter, svampe, mos, dyr og planter.

Kilde: OneTreePlanted

 

OneTreePlanted