Udvælgelsesfilter

Luk
Anvend filter
Farve
Orientering
Anvend filter
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Et værelse fuld af liv

Dyreplakater


Plakater med dyr

Hos Gallerix finder du et bredt udvalg af plakater med dyr og dyremotiver. I vores kategori Dyr, har vi samlet smukke dyremotiver og dyrebilleder med fantastiske billeder af dyr, såsom løver, tigre, heste, giraffer, ugler, bjørne, zebraer, flamingoer og elefanter. Vi har også dyreplakater med insekter og fugle, som komplementerer vores samling af dyrebilleder med vilde dyr. Alle har de tilfælles, at de berører og skaber liv i din indretning, på en måde kun få andre kategorier kan. Plakater med dyr er vellidte af både voksne og børn og plakaterne med dyr er ofte blandt børnenes favoritter.

Indretning med dyreplakater

At anvende plakater med dyr i din indretning er den helt perfekte måde at invitere naturen ind i dit hjem på. Blandt vores plakater med dyr finder du både smukke fotografier, stilrene illustrationer af dyr, kunstbilleder og tekstplakater. Vi har plakater med dyr både i farve og i sort-hvid. Dyreplakaterne i sort-hvid passer især ind i en moderne indretningsstil, og de er samtidig lette at kombinere med plakater fra andre kategorier. Vi anvender ofte plakater med dyr, når vi skaber vores egne billedvægge. Leder du efter inspiration, kan du tjekke vores billedvægge ud her på hjemmesiden eller på Instagram.

Vilde dyr

Billeder af vilde dyr har altid fascineret. Lad vores plakater med dyr blive en del af din indretning eller billedvæg. Plakater med dyr kan du hænge op som enkelt billede i et større format, eller du kan integrere det som en del af en større billedvæg.

Indret med dyremotiver

Vi har plakater med dyr til både store og små, voksen som barn. Smukke fotos af vilde dyr passer perfekt ind i stuen, entréen, spisestuen eller soveværelset. I kategorien Plakater til børneværelset finder du plakater med søde illustrationer af dyr, smukke billeder og legende dyrebilleder i tegneserieformat. Alle vores plakater med dyr findes i størrelserne 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Indram din dyreplakat i vores kvalitetsrammer i sort finish, hvid finish eller solid eg.

Vores kunder siger

Malene Juul
2021-03-30
Fine print - god pris

Modtog nogle smukke print til næsten ingen penge! Anbefales !!

Isabella
2021-03-28
Den smukkeste plakat

En virkelig smuk plakat med en sød illustration. Den perfekte dåbsgave. En virkelig fantastisk detalje er, at der er plads til en lille tekst i bunden...

Birgit
2021-03-26
Fin og effektiv berjeninh

Fuld tilfredshed

Celinda Reynagard
2021-03-22
Nemt og hurtigt.

Nem og hurtig ekspedition. Billederne levede op til det forventede. Intet at klage over.

https://gallerix-home.dk/plakater/21-dyr