I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
Hilma af Klint Plakater Plakater
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Hilma af Klint

Hilma af Klint Plakater

Her finder du et nøje udvalg af plakater med unik kunst inspireret af den svenske maler Hilma af Klint, en af ​​impressionismens pionerer i anden halvdel af 1800-tallet. Hilma af Klint er kendt for sine abstrakte malerier, der kan siges at være visuelle repræsentationer af komplekse filosofiske ideer og spirituelle begreber.

Køb Hilma af Klint plakater


Plakater inspireret af Hilma af Klint

Hilma af Klint var en svensk maler og pioner inden for arbejdsbaseret maleri. Hun var en del af en gruppe religiøse kunstnere kaldet De Fem, og som arbejdede med et abstrakt og symbolsk formsprog baseret på inspiration fra frem for alt teosofi. Hendes abstrakte maleri varslede kunstnere som Vasily Kandinsky og Piet Mondrian. Hun er en af ​​de kunstnere, der først fik opmærksomhed og anerkendelse længe efter sin død.

Kunstner Hilma af Klint

Hilma af Klint blev født den 26. oktober 1862 på Karlberg Slot i Solna, Stockholm. Hilma af Klints mest centrale værk er serien Malerierne til templet, som hun skabte i årene 1906-1915. De består af 193 malerier, fordelt på en række serier. Hilma af Klints malerier er ikke bare æstetiske kunstværker, men fyldt med symboler, der kan fortolkes. Malerierne kan tolkes som budskaber fra eller som portaler til en anden dimension.