I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Tilmeld
 

Fordele til dig

Odrehistorik

En kvittering er et værdifuldt dokument, man nemt kan miste. Vi gemmer derfor din ordrehistorik, så du nemt kan få adgang til din kvittering, hvis det er nødvendigt, for eksempel med hensyn til returnering, tilbagebetalinger eller garantier. Din ordrehistorik vil kun blive gemt i en periode, der er i overensstemmelse med BNPR.

Medlemstilbud

Få adgang til særlige tilbud før alle andre. Gennem vores nyhedsbrev får du hurtigere adgang til nyheder og kampagner samt fortrinsret til gode tilbud og kampagner.

Medlemspris

Som medlem af Gallerix tilbyder vi medlemsrabat på udvalgte plakater. Medlemsrabatter aktiveres automatisk og vises automatisk, når du logger ind på hjemmesiden.

Konkurrencer

Som Gallerix medlem kan du deltage i ​​vores konkurrencer og vind flotte præmier. Deltag i stem på dine yndlingsplakater fra de nye kollektioner. Ved deltagelse er du automatisk med til at konkurrere om flotte præmier.

Plant træer for miljøet

Vi støtter organisationen OneTreePlanted. Sammen planter vi nye træer, der er med til at rense luften vi indånder, ved at absorberende kuldioxid og producere frisk oxygen.

Opret medlemskab