Udvælgelsesfilter

Luk
Anvend filter
Farve
Orientering
Anvend filter
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Make a Fashion Statement

Mode plakater


Stilfulde mode plakater

I vores kategori Mode plakater finder du udvalgte mode plakater med modeinspirerende motiver indenfor stil, skønhed, accessoires, sko, makeup og tøj. Mode plakater udmærker sig gennem deres stærke attitude, skarpe budskab, kreative fotos og vågede motiver. Mode plakater er ofte helt unikke i deres kreative udtryk, uanset om det er et foto, en tekst, en illustration eller en kunstplakat. Størstedelen af vores mode plakater er taget af velkendte modefotografer eller designede med hjælp fra modestylister.

Tekstplakater med mode

Tekstplakater med kendte citater og ordsprog er perfekte til at kombinere med mode fotografier. De passer særdeles godt ind i en større billedvæg, da tekstplakater skaber kontrast og rum, hvilket skaber en perfekt balance i helheden. Blandt vores tekstplakater i kategorien Mode plakater finder du citater og ordsprog fra kendte modeikoner, modehuse og andre berømtheder, såsom Coco Chanel og Marc Jacobs. Vores modeplakater, både i farve og sort-hvid, passer især i soveværelset, entreen eller stuen.

Mode plakater online

Vores modeplakater passer til dig, som leder efter plakater med seje motiver og meget attitude. Vores modeplakater findes i størrelserne 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Vi printer alle vores plakater på et 200 gram mat premium papir af høj kvalitet. Indram dine modeplakater i vores elegante billedrammer i sort finish, hvid finish eller solid eg.

Vores kunder siger

Malene Juul
2021-03-30
Fine print - god pris

Modtog nogle smukke print til næsten ingen penge! Anbefales !!

Isabella
2021-03-28
Den smukkeste plakat

En virkelig smuk plakat med en sød illustration. Den perfekte dåbsgave. En virkelig fantastisk detalje er, at der er plads til en lille tekst i bunden...

Birgit
2021-03-26
Fin og effektiv berjeninh

Fuld tilfredshed

Celinda Reynagard
2021-03-22
Nemt og hurtigt.

Nem og hurtig ekspedition. Billederne levede op til det forventede. Intet at klage over.

https://gallerix-home.dk/plakater/23-mode