I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
Kunstplakater Plakater
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Kendte kunstnere

Kunstplakater

På denne side har vi samlet alle vores plakater med kunst inspireret af kendte kunstnere. Her finder du malerier og illustrationer med inspiration fra blandt andre Paul Klee, Claude Monet, Henri Matisse, Katsushika Hokusai og Pablo Picasso.

Køb kunstplakater online


Køb kunstplakater

Vil du købe kunstplakater, skal du besøge Gallerix-home.dk. Hos Gallerix finder du et stort udvalg af kunstplakater med motiver, der er inspireret af kendte kunstnere som Henri Matisse, Pablo Picasso, Claude Monet, Paul Klee og William Morris. Kunstplakater giver plads til fortolkning på en måde, som ingen anden kategori af plakater gør, og en kunstplakat har et unikt udtryk, der gør den særdeles velegnet til at hænge i stort format. Vores kunstplakater er produceret af vores egne illustratorer, men også af etablerede kunstnere og illustratorer.

Kunstplakater i forskellige formater

Vores kunstplakater fås i fire forskellige størrelser. 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm som er det største format. Ønsker du at indramme din plakat, har vi billedrammer i høj kvalitet i sort, hvid og eg. Alle stel leveres med krystalklart plexiglas. Vi trykker vores kunstplakater på 200 grams mat papir af højeste kvalitet fra den franske papirfabrik Clairefontaine. Papiret er miljøcertificeret FSC og produktionen er svanemærket.