Udvælgelsesfilter

Luk
Anvend filter
Farve
Orientering
Anvend filter
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Altid moderne

Sort-hvide plakater


Sort-hvide plakater og billeder

Hos Gallerix finder du et stort udvalg indenfor sort-hvide plakater og billeder online. Sort-hvide plakater er vores største og mest populære kategori og byder på en masse skønne motiver. Stort set alle plakatkategorierne er repræsenteret her, lige fra fotokunst og fotografier til tekstplakater, illustrationer og abstrakt kunst. Sort-hvide plakater er stilrene og tidsløse klassikere, der passer ind i alle indretningsstile og rum. Sort-hvide plakater er lette at kombinere både med hinanden og med anden indretning i dit hjem.

Indret med sort-hvide plakater

Sort-hvide plakater passer i så godt som alle rum i dit hjem, lige fra soveværelset til stuen og entréen. Eftersom kategorien inkluderer de fleste andre typer af motiver, er det let at finde sort-hvide plakater, der passer perfekt ind i din indretning – uanset stil. Hvis du ønsker at din sort-hvid plakat skal hænge alene, anbefaler vi at bestille den i en lidt større størrelse, f.eks. 50x70 cm. eller 70x100 cm. Hvis du sammensætter en billedvæg, kan du kombinere flere forskellige størrelser af sort-hvide plakater og vælge dem i mindre formater, såsom 21x30 cm. og 30x40 cm. Indram med fordel dine sort-hvide plakater i en sort farve. Så beholder du helheden i billedet og på billedvæggen.

Billedrammer til dine sort-hvide plakater

Vores sort-hvide plakater findes i fire forskellige størrelser; 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Vi har sort-hvide plakater i både stående og liggende format, vælg det som passer dig bedst. Indram dine plakater i vores stilrene billedrammer af høj kvalitet. Vores sorte og hvide rammer har en dobbelt lakeret finish, som gør rammen utrolig fin og jævn. Vi har også billedrammer i solid eg. Alle vores billedrammer har et ekstra tykt, krystalklart plexiglas. Alle af vores rammer findes i en passende størrelse, der passer til din plakat. Bestil dine sort-hvide plakater hos os på Gallerix!

Vores kunder siger

Malene Juul
2021-03-30
Fine print - god pris

Modtog nogle smukke print til næsten ingen penge! Anbefales !!

Isabella
2021-03-28
Den smukkeste plakat

En virkelig smuk plakat med en sød illustration. Den perfekte dåbsgave. En virkelig fantastisk detalje er, at der er plads til en lille tekst i bunden...

Birgit
2021-03-26
Fin og effektiv berjeninh

Fuld tilfredshed

Celinda Reynagard
2021-03-22
Nemt og hurtigt.

Nem og hurtig ekspedition. Billederne levede op til det forventede. Intet at klage over.

https://gallerix-home.dk/plakater/34-sort-hvid