I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
Pablo Picasso Plakater Plakater
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Pablo Picasso

Pablo Picasso Plakater

Her finder du et omhyggeligt udvalg af plakater med unik kunst inspireret af den spanske kunstner Pablo Picasso, aktiv i Spanien og Frankrig i det 20. århundrede. Pablo Picasso er blandt andet kendt for at have skabt kunstretningen kubisme, og mange af verdens dyreste malerier, der nogensinde er solgt på auktion, er signeret Pablo Picasso.

Køb Pablo Picasso plakat


Plakater inspireret af Pablo Picasso

Pablo Picasso er kendt verden over som en mester i maleri og modernismens mest alsidige forgrundsfigur. I løbet af sin levetid var han utrolig produktiv og skabte masser af kunst. Vores plakater med motiver inspireret af Picasso er præget af dekorative abstrakte former baseret på hans kunstværker. Gennem årene har Picasso vekslet mellem mange forskellige maleteknikker og blandt andet regnes han sammen med Georges Braque som skaberen af ​​den såkaldte kubisme, som var en abstrakt kunststil med geometriske former. Som kunstner var Picasso ikke kun en maler, men også en billedhugger, illustrator, grafiker, teaterdekoratør, keramiker og digter og betragtes af mange som en af ​​de største nogensinde.

Historien bag kunstneren

Pablo Picasso blev født i Malaga, Spanien den 25. oktober 1881. Han var søn af José Ruiz y Blasco, en maler og kunstprofessor, og María Picasso y López. Fra sin far lærte Picasso det grundlæggende i billedkunst som figurtegning og oliemaleri. Han viste allerede i sin tidlige ungdom bevis på en for tidlig kunstnerisk dygtighed. Hans første berømte oliemaleri Picador blev malet i 1889. I en alder af ti begyndte Pablo at underskrive sine malerier med sin mors pigenavn Picasso. I løbet af sine år som aktiv blev Picasso kendt for at skabe kubisme og samling. Blandt hans mest berømte kunstværker er maleriet Les Demoiselles d’Avignon fra 1907 og Guernica fra 1937, som er et portræt af de tyske bombninger af Guernica under den spanske borgerkrig. På sin 90 -års fødselsdag blev Picasso hædret, da otte af hans værker blev udstillet på Louvre i Paris på stedet, der tidligere var besat af Leonardo da Vincis Mona Lisa. Han døde den 8. april 1973. Han blev 92 år.