I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Størrelse
Sortere
Sorter valg

Sølvrammer

Her finder du sølv billedrammer fra Gallerix. Vores højkvalitets sølvrammer leveres med krystalklart plexiglas og clips til nem montering af din plakat. Alle rammer kan hænges både vandret og lodret.

Køb sølvrammer


Sølvrammer til plakater

Skal du købe sølvrammer? Så skal du besøge Gallerix-home.dk. Hos Gallerix finder du et nøje udvalg af sølvrammer. Alle sølvrammer kan hænges både lodret og vandret. Vores billedrammer i sølv har fleksible klemmer på bagsiden, der giver dig mulighed for nemt og hurtigt at montere din plakat i rammen. Alle rammer kommer med et ekstra tykt plexiglas, der beskytter din plakat mod snavs og ridser. Vores sølvrammer har en blank overflade. Sølvrammer har en profilbredde på 9 mm og en profildybde på 22 mm.

Nem montering af din billedramme i sølv

Alle modeller og størrelser af vores sølvrammer er udstyret med klemmer på bagsiden, som gør det hurtigt og nemt at montere plakater i vores billige sølvrammer af høj kvalitet. De har også monteringskroge til at hænge både lodret og vandret på væggen.

Krystalklart plexiglas

Alle sølvrammer i vores sortiment er udstyret med en ekstra tyk, splintfri plexiglas. Ved levering er der en beskyttende plastik på hver side af glasset, der beskytter mod snavs og ridser. Sørg for at fjerne den beskyttende plastik, før du hænger din ramme på væggen.

Vores sølvrammer

  • Høj kvalitet
  • Krystalklart plexiglas
  • Tynd profil
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Vandret og lodret montering