I dag op til 25% rabat på plakater.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Størrelse
Sortere
Sorter valg
Billedrammer
Med vores billedrammer i høj kvalitet kan du designe din vægkunst i den stil, der tiltaler dig. Vælg mellem vores elegante sorte og hvide rammer, eller vælg mellem de smukke, naturlige rammer af eg - den perfekte ramme til de mange naturprægede plakater, som er til rådighed i vores butik. Vores rammer er af høj kvalitet og er ergonomiske og alsidige; de er lette at åbne og kan hænges lodret såvel som vandret. En overkommelig pris betyder ikke altid ringere kvalitet. I vores butik kan du finde billige plakater og rammer, der vil passe perfekt ind i ethvert rum i dit hjem eller dit kontor. Inspirer dig selv og imponer dine gæster.

Billedrammer


Stilfulde billedrammer

En stilfuld plakat behøver en stilfuld billedramme. Vi har et nøje udvalgt sortiment af billedrammer til plakater i størrelserne 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Alle størrelser har en stilfuld, tynd profil, som er 12 mm. bred og 20 mm. dyb. Alle rammer kan hænges liggende eller stående op, så de passer til dine plakater.

Farver og materiale

Vi tilbyder et nøje udvalg af billedrammer i træ. Træ er et naturligt materiale, som genanvendeligt, mens det også er flot. Vores billedrammer i sort og hvid har en dobbeltlakeret finish, hvilket resulterer i en jævn og perfekt ramme uden defekter. Vores rammer i eg er lavet af 100% solid eg, hvilket giver rammen en naturlig overflade.

Enkel montering

Alle modeller og størrelser af vores billedrammer er udstyret med clips på bagsiden, hvilket gør det hurtigt og let at montere plakaterne. De har også monteringskroge, for en let montering, i både stående og liggende vinkel.

Krystalklart plexiglas

Alles vores billedrammer i vores sortiment har et ekstra tykt, splinter frit plexiglas. Ved levering er der et plastikark på hver side af glasset for at beskytte det mod snavs og ridser. Fjern forsigtigt plastikken før du hænger billedet op.

Vores billedrammer

  • Høj kvalitet
  • Krystalklart plexiglas
  • Dobbeltlakeret finish
  • Størrelser (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • Justerbare clips
  • Horisontal eller lodret montering
Miljøansvar

Vi værner om miljøet og tager ansvar som producent og leverandør. Dette indebærer blandt andet at vores trykkeri er miljøcertificeret, at den elektricitet vi forbruger kommer fra lokale producenter, og at vi følger en tydelig miljøpolitik. For hvert træ vi brugere i produktionen af vores plakater, planter vi to nye. Træer absorberer kuldioxid og producerer ny ilt. De binder vandet i jorden, hvilket forhindrer korrosion mens de samtidig skaber miljøer, der er livsvigtige for biodiversiteten. Når du handler hos Gallerix, kan du føle dig tryg ved tanken om, at vi sammen tager ansvar for vores fælles miljø – både i dag og i fremtiden.

Kundeservice

Har du spørgsmål vedrørende vores billedrammer er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kontakter vores kundeservice via kontaktformularen på hjemmesiden eller ved at sende os en e-mail. Vi svarer altid så hurtigt vi kan og normalt inden for 24 timer.

Vores kunder siger

Dorthe
2021-07-19
Flotte print

Har bestilt to store bykort og to mindre billeder til børneværelse. Kvaliteten af sidstnævnte er fin, men det er lidt dyrt i forhold til kvaliteten. Bykortene...

Tina Augustenborg
2021-07-08
Virklige god service

VIRKLIG god service, og så flotte plakater

Pernille
2021-07-08
God oplevelse

Super fine plakater og hurtig levering. Altid en god oplevelse at handle her.

Grethe Bertelsen
2021-07-06
Matisse plakat

Alt forløb planmæssigt, og plakat og ramme er “lige i øjet”!!