Udvælgelsesfilter

Luk
Anvend filter
Størrelse
Anvend filter

Billedrammer Online


Stilfulde billedrammer

En stilfuld plakat behøver en stilfuld billedramme. Vi har et nøje udvalgt sortiment af billedrammer til plakater i størrelserne 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Alle størrelser har en stilfuld, tynd profil, som er 12 mm. bred og 20 mm. dyb. Alle rammer kan hænges liggende eller stående op, så de passer til dine plakater.

Farver og materiale

Vi tilbyder et nøje udvalg af billedrammer i træ. Træ er et naturligt materiale, som genanvendeligt, mens det også er flot. Vores billedrammer i sort og hvid har en dobbeltlakeret finish, hvilket resulterer i en jævn og perfekt ramme uden defekter. Vores rammer i eg er lavet af 100% solid eg, hvilket giver rammen en naturlig overflade.

Enkel montering

Alle modeller og størrelser af vores billedrammer er udstyret med clips på bagsiden, hvilket gør det hurtigt og let at montere plakaterne. De har også monteringskroge, for en let montering, i både stående og liggende vinkel.

Krystalklart plexiglas

Alles vores billedrammer i vores sortiment har et ekstra tykt, splinter frit plexiglas. Ved levering er der et plastikark på hver side af glasset for at beskytte det mod snavs og ridser. Fjern forsigtigt plastikken før du hænger billedet op.

Vores billedrammer

 • Høj kvalitet
 • Krystalklart plexiglas
 • Dobbeltlakeret finish
 • Størrelser (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
 • Justerbare clips
 • Horisontal eller lodret montering

 • Miljøansvar

  Vi værner om miljøet og tager ansvar som producent og leverandør. Dette indebærer blandt andet at vores trykkeri er miljøcertificeret, at den elektricitet vi forbruger kommer fra lokale producenter, og at vi følger en tydelig miljøpolitik. For hvert træ vi brugere i produktionen af vores plakater, planter vi to nye. Træer absorberer kuldioxid og producerer ny ilt. De binder vandet i jorden, hvilket forhindrer korrosion mens de samtidig skaber miljøer, der er livsvigtige for biodiversiteten. Når du handler hos Gallerix, kan du føle dig tryg ved tanken om, at vi sammen tager ansvar for vores fælles miljø – både i dag og i fremtiden.

  Kundeservice

  Har du spørgsmål vedrørende vores billedrammer er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kontakter vores kundeservice via kontaktformularen på hjemmesiden eller ved at sende os en e-mail. Vi svarer altid så hurtigt vi kan og normalt inden for 24 timer. Velkommen til Gallerix!

  Vores kunder siger

  Malene Juul
  2021-03-30
  Fine print - god pris

  Modtog nogle smukke print til næsten ingen penge! Anbefales !!

  Isabella
  2021-03-28
  Den smukkeste plakat

  En virkelig smuk plakat med en sød illustration. Den perfekte dåbsgave. En virkelig fantastisk detalje er, at der er plads til en lille tekst i bunden...

  Birgit
  2021-03-26
  Fin og effektiv berjeninh

  Fuld tilfredshed

  Celinda Reynagard
  2021-03-22
  Nemt og hurtigt.

  Nem og hurtig ekspedition. Billederne levede op til det forventede. Intet at klage over.

  https://gallerix-home.dk/billedrammer