I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Størrelse
Sortere
Sorter valg

Sorte rammer

Her finder du sorte billedrammer fra Gallerix. Vores sorte rammer i høj kvalitet leveres med krystalklart plexiglas og clips til nem montering af din plakat. Alle rammer kan hænges både vandret og lodret.

Køb sort ramme


Sorte billedrammer til plakater

Skal du købe sorte billedrammer? Så skal du besøge Gallerix-home.dk. Hos Gallerix finder du et nøje udvalg af sorte billedrammer. Alle sorte rammer kan hænges både lodret og vandret. Vores sorte billedrammer har fleksible klemmer på bagsiden, der giver dig mulighed for nemt og hurtigt at montere din plakat i rammen. Alle billedrammer kommer med et ekstra tykt plexiglas, der beskytter din plakat mod snavs og ridser. Vores sorte billedrammer har en profilbredde på 9-12 mm og en profildybde på 20-22 mm.

Sorte billedrammer i forskellige materialer og farver

Sorte billedrammer fås i både træ og metal. Vores sorte trærammer er lavet af fyrretræ med dobbeltlakeret finish af højeste kvalitet. Dobbelt lag lak giver en finere overflade og gør din ramme mere ridsefast. Vores billedrammer af metal har en semi-mat overflade. Sorte trærammer har en profilbredde på 12mm og en profildybde på 20mm. Sorte metalrammer har en lidt smallere profilbredde på 9 mm og en profildybde på 22 mm.

Nem montering af din billedramme

Alle modeller og størrelser af vores sorte billedrammer er udstyret med klemmer på bagsiden, som gør det hurtigt og nemt at montere plakater i vores billige sorte rammer i høj kvalitet. De har også monteringskroge til at hænge både lodret og vandret på væggen.

Krystalklart plexiglas

Alle sorte billedrammer i vores sortiment er udstyret med en ekstra tyk, splintfri plexiglas. Ved levering er der en beskyttende plastik på hver side af glasset, der beskytter mod snavs og ridser. Sørg for at fjerne den beskyttende plastik, før du hænger din billedramme på væggen.

Vores sorte billedrammer

  • Høj kvalitet
  • Krystalklart plexiglas
  • Træ og metal
  • Størrelse (cm): 21x30, 30x40, 50x70, 70x100
  • FSC-certificeret træ
  • Vandret og lodret montering
Kundeservice

Hvis du har spørgsmål til vores sorte billedrammer, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Du kontakter kundeservice via kontaktformularen på hjemmesiden eller ved at sende os en mail. Vi svarer normalt indenfor 24 timer. Velkommen til Gallerix!