Udvælgelsesfilter

Luk
Anvend filter
Farve
Orientering
Anvend filter
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Planter og blomster

Planter og botaniske plakater


Plakater med botaniske motiver

Vi har et stort udvalg af botaniske plakater, som du kan udforske. I denne kategori finder du blandt andet plakater med tørrede planter, plakater med grønne blade, med blomster og med kaktusser. Vi har alt lige fra plakater med farverige motiver af landskaber til stilfulde planter. Vores plakater med roser, eukalyptus, bananblade og palmeblade er utrolig populære motiver. I vores unikke samling af plakater med blomster og botaniske motiver finder man noget til enhver smag og stil, og som med garanti vil løfte indretningen i hjemmet.

Plakater med blade og tørrede planter

Plakater med tørrede planter og grønne blade er nogle af de mest populære motiver. De passer ind i alle typer af indretning og er flotte i sig selv, som ”perfect pair” eller sammen med andre plakater i en billedvæg. Plakater med tørrede planter, ofte i brune og beige farver, giver en naturlig og nedtonet effekt, som passer perfekt i et hjem med skandinavisk inspireret indretning. Plakater med grønne blade er flotte i kombination med de naturlige grønne farver fra de levende planter i dit hjem.

Plakater med blomster

Lad dine blomster blomstre hele året rundt! Plakater med blomster finder du i alle mulige variationer og farvekombinationer. Alle har de tilfælles, at de har smukke former, er rige på detaljer og har smukke farver. Vi tilbyder et stort udvalg indenfor plakater med blomster og motiver, der er designet unikt til at passe ind i hjemmet alle årets fire sæsoner.

Indret med botanik

Det er nærmest et must at indrette ens hjem med botaniske motiver. Botaniske plakater tilhører en af vores mest populære kategorier. Plakater med blomster, tørrede planter og grønne blade befinder sig altid højt på vores lister over bedst sælgende og mest trendy kunst. Ingen billedvæg er komplet uden plakater med blomster og plakater med planter. Indram dine plakater i vores kvalitetsrammer i sort, hvid eller eg. Både rammer og plakater findes i størrelserne 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm.

Vores kunder siger

Malene Juul
2021-03-30
Fine print - god pris

Modtog nogle smukke print til næsten ingen penge! Anbefales !!

Isabella
2021-03-28
Den smukkeste plakat

En virkelig smuk plakat med en sød illustration. Den perfekte dåbsgave. En virkelig fantastisk detalje er, at der er plads til en lille tekst i bunden...

Birgit
2021-03-26
Fin og effektiv berjeninh

Fuld tilfredshed

Celinda Reynagard
2021-03-22
Nemt og hurtigt.

Nem og hurtig ekspedition. Billederne levede op til det forventede. Intet at klage over.

https://gallerix-home.dk/plakater/3-botanisk