I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.

Billedvægge

Køb en komplet billedvæg skabt af vores dygtige designere og indretningsarkitekter. Her har vi samlet vores billedvægge og inddelt dem efter antal motiver, farve og kategori, så du hurtigt og nemt kan finde det, der passer til dit hjem og din personlige stil.

Billedvæg Inspiration


Inspiration til billedvægge

Velkommen til vores inspirationsside med billedvægge. Her finder du flotte billedvægge med plakater og billedrammer skabt af vores egne designere og indretningsarkitekter. Hver billedvæg er unik og sammensat til at harmonere i et separat rum eller ud fra en vægfarve. Brug gerne vores sorteringsfunktion og sorter efter rum eller vægfarve, når du leder efter inspiration.

Køb komplet billedvæg

At skabe din egen unikke billedvæg kan være både svært og tidskrævende. Find inspiration blandt vores billedvægge og bestil hele billedvæggen fuldstændig som den er designet af vores dygtige indretningsarkitekter, eller tilpas antallet og størrelsen efter din smag. Du kan nemt fravælge en plakat eller billedramme, hvis vores billedvæg er for stor, eller du ønsker at ændre et særligt motiv eller billedramme. Tilpas selv til dine egne præferencer!

Sorter billedvæg efter rum og farve

En god måde at finde den rigtige kombination af plakater til en billedvæg på er at tage udgangspunkt i farven på din væg. At kombinere farver, der matcher hinanden, er afgørende for at skabe en smuk helhed, hvor billedvæggen harmonerer med rummet og med andre møbler. Med vores sorteringsfunktion kan du nemt sortere vores billedvægge efter vægfarve, når du leder efter inspiration. Du kan også vælge at sortere efter rum, for eksempel stue, soveværelse, entre eller børneværelse, og hurtigt finde flotte billedvægge specielt skabt til at passe lige her.

Trendy billedvægge

Vi opdaterer løbende vores side med billedvægge og lancerer nye flotte billedcollager tilpasset sæsonens farver og trends. Skræddersy selv eller bestil en billedvæg skabt af vores egne indretningsarkitekter. Du kan selvfølgelig skabe din egen unikke billedvæg ved at udskifte en af ​​de plakater, vi har valgt, med en plakat, du synes passer bedre. Vi har mere end 3500 unikke plakater at vælge imellem!

Billedvægge i forskellige rum

Vi har billedvægge sorteret i følgende rum:

  • Billedvæg Dagligstue
  • Billedvæg Soveværelse
  • Billedvæg Børneværelse
  • Billedvæg Hall

Billedvæg Skabelon

At bygge en billedvæg kan kræve planlægning. Brug vores skabeloner til at finde størrelsen og kombinationen af ​​billedrammer, der passer til dit værelse og det område, du har til rådighed. Vi har skabeloner til både små, mellemstore og store billedvægge med mål på både bredde og højde. Du kan finde vores skabeloner til billedvægge her .