I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Skabeloner til billedvæggen

Skabeloner til billedvæggen

At sammensætte din helt egen billedvæg er en nem måde at forskønne dine vægge med kunst på. Vælg en af vores skabeloner til din billedvæg, for at finde den bedste løsning til dit hjem og personlige stil. Her finder du en liste af vores egne favoritter, hvor du kan lade dig inspirere til den perfekte sammensætning af din egen billedvæg.


Skabeloner til små billedvægge

Lille billedvæg skabelon 1
Lille billedvæg med 3 rammer. Billedvæggens totale størrelse er 90 cm bred og 90 cm høj med en afstand på 7 cm mellem hver ramme.

Lille billedvæg skabelon 2
Lille billedvæg med 3 rammer. Billedvæggens totale størrelse er 100 cm bred og 80 cm høj med en afstand på 7 cm mellem hver ramme.

Lille billedvæg skabelon 3
Lille billedvæg med 3 rammer. Billedvæggens totale størrelse er 100 cm bred og 70 cm høj med en afstand på 7 cm mellem hver ramme.

 


Skabeloner til mellemstore billedvægge

Mellemstor billedvæg skabelon 4
Mellemstor billedvæg med 4 rammer. Billedvæggens totale størrelse er 150 cm bred og 120 cm høj med en afstand på 7 cm mellem hver ramme.

Mellemstor billedvæg skabelon 5
Mellemstor billedvæg med 4 rammer. Billedvæggens totale størrelse er 130 cm bred og 100 cm høj med en afstand på 7 og 9 cm mellem hver ramme.

Mellemstor billedvæg skabelon 6
Mellemstor billedvæg med 5 rammer. Billedvæggens totale størrelse er 130 cm bred og 80 cm høj med en afstand på 7 cm mellem hver ramme.

 

Skabeloner til store billedvægge

Stor billedvæg skabelon 7
Stor billedvæg med 5 rammer. Billedvæggens totale størrelse er 180 cm bred og 90 cm høj med en afstand på 7 cm mellem hver ramme.

Stor billedvæg skabelon 8
Stor billedvæg med 8 rammer. Billedvæggens totale størrelse er 150 cm bred og 110 cm høj med en afstand på 7 cm mellem hver ramme.

Stor billedvæg Sskabelon 9
Stor billedvæg med 8 rammer. Billedvæggens totale størrelse er 190 cm bred og 110 cm høj med en afstand på 7 cm mellem hver ramme.