I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
10 måder at dekorere med plakater

10 måder at dekorere med plakater

Hvordan udsmykker du bedst dit hjem med plakater? Vi deler her vores 11 gode indretningstips, der viser dig, hvordan du kan dekorere med plakater på forskellige måder, og som helt sikkert vil få din kreativitet til at slå sig løs. Lad dig inspirere!

 

Plakater med farver der sammenspiller

@asemakatu

1. Skab sammenspil mellem farverne
Vælg nogle få grundfarver og et motiv baseret på farver. Med vores brugervenlige filter- og sorteringsværktøj kan du finde plakater i bestemte farver.

 


 

Sort-hvide plakater

@jb_styling_interieur

2. Stilfuld med sort-hvid
Der er intet nemmere end at sammensætte ens indretning med sort-hvide plakater - de passer til alle rum og stilarter. Skab din egen personlige billedvæg med kun sort-hvide plakater - super stilfuldt!

 


 

Plakater på hylder

@haeuschenliebe

3. Plakater på hylder
Placering af indrammede plakater på hylder er det perfekte valg, når du har begrænset plads, f.eks. i en entré eller på en væg, der ikke er særlig bred.

 


 

Placer plakaterne lodret

@pilkess

4. Placer billederne lodret
At bygge noget lodret kræver mindre vægplads, men giver en bestemt effekt og giver en fantastisk mulighed for at udnytte ledig plads.

 


 

Kombiner plakaterne med møblerne

@cc_no8

5. Kombiner plakaterne med møblerne
Det er en god ide at matche plakaternes stil med møblernes, både hvad angår farve, form og finish. For eksempel kan rustikke møbler i naturmaterialer, såsom træ, passe fint sammen med abstrakte plakater i naturlige farver i brun eller sand.

 


 

Plakater perfekte par

@mimis_homestory

6. Det perfekte par
Vælg to matchende plakater, og hæng dem sammen. Enkelt, effektivt og nemt og passer ind i stort set alle hjem!

 


 

Stor billedvæg med plakater

@bjorkmanchristine

7. Tænk stort
Det tager meget vægplads, og du skal investere lidt mere - men wow, det er virkelig noget helt andet! At fylde en hel væg med indrammede plakater er ikke noget, som mange gør, men noget som flere burde turde gøre!

 


 

Flotte plakater

@cream_interior

8. Præg dit rum med en bestemt følelse
Når du vælger en farvepalet og et budskab, der harmonerer med dit rum, skaber du et komplet billede. Det er også derfor at vi ofte vælger dæmpede nuancer i beroligende farver i en kombination af behagelige billeder og budskaber til soveværelset. Udnyt plakaternes farver og former til at skabe den helt rigtige stemning i dine rum.

 


 

Plakater med gennemgående temaer

@huisje.55

9. Gennemgående temaer
Lad dit design udfolde sig på dine vægge med inspiration fra et fælles tema. At kombinere farver og former fra vores abstrakte plakater er en nem og pæn måde at skabe en rød tråd i din billedvæg på.

 


 

Plakat i stort format

@fjelievillan

10. Kunst i stort format
En virkelig smuk kunstplakat kan hænges op i stort format. En af vores favoritter er Fernend Leger No2 Plakat.

Held og lykke!