I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Den intelligente billedkrog

Den intelligente billedkrog

Bold billedkrog er et svensk udviklet produkt, der passer til alle typer billedrammer og vægge målrettet kunst og billeder. Det unikke design giver en utrolig fleksibilitet, og gør det hurtigt og nemt at hænge billeder op, selv på vægge af meget hårde materialer. Alt du behøver er en hammer, ingen andre mere avancerede værktøjer.

BOLD Billedkrog

Fordelene ved Bold Billedkrog:

  • Passer til alle typer rammer og vægge
  • Super hurtig montering
  • Det er ikke nødvendigt at skrue, plugge eller bore
  • Efterlader meget små mærker på væggen

 

Se Bold Billedkrog Produktvideo – Klik her!

 

Kan fastgøres på alle typer vægge
Hver billedkrog har slebne stålsøm, der let kan slås ned i beton, træ eller gips med en almindelig hammer. Stålsømmenes egenskaber er ensbetydende med, at krogen kan bruges selv på steder, hvor konventionelle søm normalt ikke er tilstrækkelige, f.eks. i hårde betonvægge. Desuden efterlader sømmene, som ikke er mere end 1,2 mm tykke, minimale mærker på væggen. Dermed undgås store skruehuller eller skader, der skal repareres den dag, det er tid til at flytte et maleri.

Kan fastgøres på alle typer vægge

Kan fastgøres på alle typer vægge

Passer til alle rammer
Der findes tusindvis af forskellige rammer og Bold Billedkrog er velegnet til de fleste af dem. Afhængigt af rammens design og størrelse kan du vælge enten at hænge dit maleri op på Bold Picture Hook direkte på rammen, ved hjælp af rammens eksisterende beslag, hvis de findes, eller med billedtråd. Billedkrogens hyldebeslag passer til langt de fleste rammebeslag, og krogens optimale dybde betyder, at rammen hænger helt tæt til væggen.

Nemme at montere
Med Bold Billedkrog slipper du for besværet med at skrue, bruge plugs eller bore på forhånd. Det tager ikke mere end et par sekunder at hænge et maleri op på væggen. Betonvægge er normalt de vanskeligste at hænge billeder op på, men med Bold Hook kan du hænge malerier op på en betonvæg med blot en hammer -og det kræver ingen montørerfaring.

Enestående egenskaber
Bold Billedkrog er fremstillet af meget slagfast, men fleksibel termoplast med egenskaber, der gør, at den kan modstå store belastninger uden at knække. De slebne stålsøm kan fastgøres til alle almindelige typer vægge, undtagen glas og fliser. Billedkrogens design sørger for, at den forbliver hængende fast i væggen - selv ved stor belastning. På forsiden er Bold Billedkrog forsynet med et relief, en forhøjning på forsiden af krogen, der har en måleskala i centimeter og tommer for at lette justeringen af positionen under monteringen. Små fordybninger i siden af krogen gør det let at komme ind bagved og fjerne den fra væggen igen.

 

BOLD Billedkrog profilbillede

Bold Billedkrog


Køb her