I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udsmyk dit hjem med plakater

Udsmyk dit hjem med plakater

Så snart væggene er blevet malet, møblerne er kommet på plads, lysene er blevet installeret og tæpper og gardiner pryder, er det tid til at pynte væggene. At skabe en stilfuld atmosfære i et rum, med indrammede plakater og malerier, er en nem og billig måde at tilføje det sidste touch, som løfter det overordnede udseende i et rum til helt nye højder. Her får du en liste over vores udvalg af smarte stylingtips til gør-det-selv-entusiasten:

1. Sammensæt din billedvæg
At sammensætte en billedvæg er en nem og billig måde at løfte et helt rum på. Billedvægge kan være små eller store, alt afhængig af rummet i sig selv og dets størrelse. Men hvad der altid gør sig gældende er, at de bringer nyt liv på væggene. Og bedst af alt er mulighederne for at skabe et personligt mix af stilarter nærmest uendelige! Med små, nemme midler, kan du utrolig let forvandle en tom, kedelig væg til en smuk og personlig kunstsamling.

2. Gør brug af smukke vinduer
Du behøver ikke at sætte en urtepotte og en lampe i et vindue. Hvorfor ikke tænke lidt ud af boksen og slippe kreativiteten løs?  Du kan for eksempel placere en indrammet plakat op ad væggen ved siden af et vindue, hvor der skinner et smukt lys ind fra, eller placere billedrammer med plakater i vindueskarmen. Kombiner med andre flotte dekorationsgenstande!

3. Leg med farver og former
Skab en storslået kunstsamling, der interagerer med omgivelserne, ved at sammensætte en billedvæg bestående af plakater i tone-i-tone farver. Beslut dig for et bestemt farveskema med et par udvalgte farver, som du tager fra farverne på møblerne og væggene, og brug dem som udgangspunkt, når du vælger plakater - det kan være beige, sort eller andre farver i dit hjem. Det er både effektivt og harmoniserende - og utroligt stilfuldt!

4. Vælg et gennemgående tema
En elegant måde at skabe en væg med plakater på, der fungerer godt sammen, er at vælge plakater med et fælles tema, enten en kategori, et emne eller en stil. Et fælles tema kunne være natur, kærlighed, eller det kunne være abstrakt eller minimalistisk.

5. Dekorer med sort-hvide plakater
Sort-hvide plakater er nemme at kombinere med næsten enhver stil og farve. Det gør det nemt at finde plakater, der passer godt til din vægfarve, dine møbler eller til andre plakater, uanset hvad dit udgangspunkt er. Enten kan du kombinere sort-hvide plakater på hele din væg eller bruge sort-hvide plakater, der skiller sig ud fra andre plakater i farver.

6. Udforsk alternative inspirationskilder
Hvem elsker ikke at kigge på hjemmesider for at se på lejligheder og boliger? Disse sider er ikke kun købs- og salgssider, men kan også være en stor inspirationskilde til din egen indretning. Tag et skærmbillede og gem billeder, når der dukker stilfulde indretningsdetaljer op, som du kan lide, smarte løsninger, som du kan implementere i dit eget hjem, eller farvekombinationer, du kan lide og kan forestille dig at bruge i dit eget hjem, hvis du en dag beslutter dig for at male om. En fin side med inspiration er Jotuns hjemmeside