I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
Børneplakater Plakater
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Til små og store børn

Børneplakater

Plakat til børneværelset. Vores samling af plakater til børneværelset er designet til at inspirere og vække glæde hos både store og små. Plakaterne har et legende element, hvilket har til formål både at være lærerigt og elegant. Med børneplakaterne kan du indrette et trendy børneværelse fuld af sjov og inspiration. Børneplakaterne er også perfekte som gave til et familiemedlem, en ven, en barnedåb eller fødselsdag.

Børneplakater til børneværelset


Plakater til børneværelset

Hos Gallerix finder du et stort udvalg af børneplakater online. Vi har en masse søde børneplakater og børnebilleder i forskellige stilarter. Vi har plakater til små børn og store børn – fra de er helt små til teenagealderen. Børneplakater med legende motiver er det sikre valg, når du skal indrette børneværelset. Nogle af vores mest populære børneplakater er ”Batman”, ”Katten og Sommerfuglen”, ”Teddy Moon”, ”Lyserøde balloner”, ”Hakuna Matata”, ”I love you to the moon and back” og mange flere. Skab en legende billedvæg ved at kombinere forskellige børneplakater.

Indret med billeder til børn

Børneværelset skal være fyldt med leg og med kærlighed. Plakater til børn er perfekte til at skabe en legende, herlig og personlig stil i børneværelset. Vi har børnebilleder, der passer ind i ethvert børneværelse og fine plakater til alle typer af stilarter. Fra det lyse, hyggelige børneværelse til det farverige, seje teenageværelse. Løbende at indrette og udskifte billeder og plakater i dine rammer er en god og billig måde at opdatere et værelse på. Vi har nye plakater hver uge, så du har rigeligt at vælge imellem, når du opdaterer dine billeder.

Legende og farverige børneplakater

Vær frisk og lad farverne lege på væggene i børneværelset med legende og farverige børneplakater. Opmuntr både til leg og indlæring med plakater med dyr, kendte figurer og fantasifulde motiver fra det ydre rum. Indram dine børneplakater med vores smukke rammer i sort finish, hvid finish eller solid eg. Alle vores børneplakater og billedrammer findes i størrelserne 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. En børneplakat egner sig også perfekt som gave til en ven eller et familiemedlem.

Børneplakater med pædagogisk indlæring

Med vores børneplakater i serien ”Lær mere om”, kan du sætte skub i dit barns indlæringsproces, samtidig med at du skaber fine billedvægge. Oplev vores dyreplakater til børn: ”Dyr på gården”, ”Dyr i havet”, ”Dyr i junglen”, ”Dyr i Afrika” og ”Dyr i skoven”. Dit barn vil lære en masse om dyr, såsom hvor de lever, og hvad de hedder. De lidt større børn kan også lære at læse og stave ved hjælp af vores plakater med dyrenes navne. Du kan også finde lærerige plakater, såsom ”Lær mere om alfabetet” og ”Lær mere om tal”. Flotte, legende og sjove plakater til børn!