I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
Mode plakater Plakater
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Make a Fashion Statement

Mode plakater

Vores trendy plakater i kategorien Mode byder på noget for enhver indretnings-entusiast. Skab et trendy hjem med ​​vores smukke illustrationer, attraktive mode fotografier eller stilfulde citater. Sammensæt med plakater fra kategorien Tekst, Malerier eller Fotografier og skab elegante kombinationer, der med garanti vil imponere beskuerens øje.

Fashion og Mode plakater


Stilfulde mode plakater

I vores kategori Mode plakater finder du udvalgte mode plakater med modeinspirerende motiver indenfor stil, skønhed, accessoires, sko, makeup og tøj. Mode plakater udmærker sig gennem deres stærke attitude, skarpe budskab, kreative fotos og vågede motiver. Mode plakater er ofte helt unikke i deres kreative udtryk, uanset om det er et foto, en tekst, en illustration eller en kunstplakat. Størstedelen af vores mode plakater er taget af velkendte modefotografer eller designede med hjælp fra modestylister.

Tekstplakater med mode

Tekstplakater med kendte citater og ordsprog er perfekte til at kombinere med mode fotografier. De passer særdeles godt ind i en større billedvæg, da tekstplakater skaber kontrast og rum, hvilket skaber en perfekt balance i helheden. Blandt vores tekstplakater i kategorien Mode plakater finder du citater og ordsprog fra kendte modeikoner, modehuse og andre berømtheder, såsom Coco Chanel og Marc Jacobs. Vores modeplakater, både i farve og sort-hvid, passer især i soveværelset, entreen eller stuen.

Modeplakater til billedvæggen

En billedvæg med modeplakater i forskellige formater udstråler både følelse og holdning. Du er velkommen til at kombinere store modeplakater med små smukke billeder og tekstplakater for at skabe variation. En stor sort-hvid mode plakat kan f.eks. kombineres med plakater i farve i lidt mindre format. Vov at lade de seje billeder finde sted!

Mode plakater online

Vores modeplakater passer til dig, som leder efter plakater med seje motiver og meget attitude. Vores modeplakater findes i størrelserne 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Vi printer alle vores plakater på et 200 gram mat premium papir af høj kvalitet. Indram dine modeplakater i vores elegante billedrammer i sort finish, hvid finish eller solid eg.