I dag op til 25% rabat på plakater.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Naturen i dit hjem
Plakater med naturmotiver
Byd naturen velkommen i dit hjem. Af og til glemmer vi, at naturen er det, der først gav os liv, hvilket også er derfor vi refererer til naturen som Moder Natur. Men på trods af dette, er vores nærhed til naturen nærmest forsvundet i de fleste storbyområder i dag. Måske der er en park i byen, som kan minde os om naturen. Men så heller ikke meget mere end det. På trods af at byerne har mange gode sider, er de smukke naturlige omgivelser desværre ofte ikke en af ​​dem. Et af vores mål her på Gallerix er at hjælpe dig med at integrere den naturlige verden i din indretning, så du kan få mulighed for at opleve den naturligt smukke natur uden at skulle gå på kompromis med din hverdag i storbyen. Vi har plakater med udsigt over bjerge og dale, naturlige landskaber og skove. Plakaterne er så naturtro, at man får indtrykket af at opleve naturen helt tæt på. Luk den friske luft og solskin ind i dit hjem med vores naturlige plakater – men glem ikke at besøge naturen i det virkelige liv også.

Naturplakater


Plakater med naturmotiv

Velkommen i naturen. Fantastiske naturmotiver med skønne udsigter ud over landskaber, høje bjerge, søer, enge, grønne skove og det bølgende blå hav skaber et behageligt og roligt miljø i din indretning. Med vores naturplakater kan du skabe en levende og hyggelig følelse, der gør dit hjem behageligt. Naturlige og behagelige farver fra skoven, havet, strande og enge spreder en rolig og positiv atmosfære i dit hjem i en grad, kun naturfotografier kan.

Naturplakater på væggene

Vores samling af plakater med naturmotiver byder på noget til enhver smag og indretningsstil. Naturplakater har længe hørt til blandt vores mest populære plakater, og vi har et bredt udvalg at vælge imellem. Plakater med naturmotiv passer perfekt ind i alle hjemmets rum, men kommer især til sin ret i soveværelset eller stuen, hvor den spreder hygge og ro. Byd naturen velkommen i dit hjem og lad den pryde dine vægge! Vi har plakater med naturmotiver både i farve og i sort-hvid. De passer perfekt enkeltvis, i par eller som en del af en større billedvæg. Du har altså frie hænder!

Indret i naturens farver

At opnå den helt perfekte stemning i din indretning opstår ofte i skabelsen af både kontrast og balance, men mest af alt drejer det sig om at få alle delene i din indretning til at harmonere. Hvis du ønsker at skabe en billedvæg med naturplakater, så begynd med at vælge det naturmotiv, der falder bedst i din smag og vælg det i et stort format, f.eks. 50x70 m. Vælg derefter et antal mindre plakater, hvor farverne matcher den store plakat. Du vil hurtigt spotte at der skabes den perfekte balance i din billedvæg og at de forskellige plakatmotiver komplementerer hinanden og skaber en smuk helhed.

Plakatpapir af høj kvalitet

Vores naturplakater printes på et 200 gram tykt Premium papir med en smuk, mat finish. Indram dine naturplakater i vores flotte billedrammer af høj kvalitet. Vores rammer er udelukkende produceret af træmaterialer og er tilgængelige i sort, hvid og eg. Vi opdaterer løbende vores sortiment indenfor naturplakater og lancerer hver uge nye motiver. Hos Gallerix findes der en naturplakat til enhver smag og stilart!

Vores kunder siger

Dorthe
2021-07-19
Flotte print

Har bestilt to store bykort og to mindre billeder til børneværelse. Kvaliteten af sidstnævnte er fin, men det er lidt dyrt i forhold til kvaliteten. Bykortene...

Tina Augustenborg
2021-07-08
Virklige god service

VIRKLIG god service, og så flotte plakater

Pernille
2021-07-08
God oplevelse

Super fine plakater og hurtig levering. Altid en god oplevelse at handle her.

Grethe Bertelsen
2021-07-06
Matisse plakat

Alt forløb planmæssigt, og plakat og ramme er “lige i øjet”!!