I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
Botaniske plakater Plakater
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Planter og blomster

Botaniske plakater

Ordet "botanisk" stammer fra det græske ord "botanikos", som kommer af ordet botané, der betyder "plante". Denne information kan synes overflødig, men i virkeligheden betyder den blot, at botanik, som vi kender det i dag, kan spores tilbage til det anktikke Grækenland og spænder over et bredt og omfattende videnskabeligt område. Det hele startede med Theophrastus, som vi i dag anser for at være grundlægger af den botaniske videnskab. Selv to tusind år senere er alle mysterier om planter stadig ikke fuldstændig udforsket. Det er fascinerende at vide, at der findes passionerede mennesker, der dedikerer deres liv til planter. Men med tanke på, hvor meget planteverdenen har at byde på, kan det ikke undre en. Ved nærmere undersøgelse er planteverdenen er mangfoldig, kompleks og interessant. Det er en af ​​grundene til, at vi elsker at arbejde med botaniske motiver, når vi skaber vores plakater.

Botaniske plakater med blomster og planter


Plakater med botaniske motiver

Vi har et stort udvalg af botaniske plakater, som du kan udforske. I denne kategori finder du blandt andet plakater med tørrede planter, plakater med grønne blade, med blomster og med kaktusser. Vi har alt lige fra plakater med farverige motiver af landskaber til stilfulde planter. Vores plakater med roser, eukalyptus, bananblade og palmeblade er utrolig populære motiver. I vores unikke samling af plakater med blomster og botaniske motiver finder man noget til enhver smag og stil, og som med garanti vil løfte indretningen i hjemmet.

Plakater med blade og tørrede planter

Plakater med tørrede planter og grønne blade er nogle af de mest populære motiver. De passer ind i alle typer af indretning og er flotte i sig selv, som ”perfect pair” eller sammen med andre plakater i en billedvæg. Plakater med tørrede planter, ofte i brune og beige farver, giver en naturlig og nedtonet effekt, som passer perfekt i et hjem med skandinavisk inspireret indretning. Plakater med grønne blade er flotte i kombination med de naturlige grønne farver fra de levende planter i dit hjem.

Plakater med blomster

Lad dine blomster blomstre hele året rundt! Plakater med blomster finder du i alle mulige variationer og farvekombinationer. Alle har de tilfælles, at de har smukke former, er rige på detaljer og har smukke farver. Vi tilbyder et stort udvalg indenfor plakater med blomster og motiver, der er designet unikt til at passe ind i hjemmet alle årets fire sæsoner.

Indret med botanik

Det er nærmest et must at indrette ens hjem med botaniske motiver. Botaniske plakater tilhører en af vores mest populære kategorier. Plakater med blomster, tørrede planter og grønne blade befinder sig altid højt på vores lister over bedst sælgende og mest trendy kunst. Ingen billedvæg er komplet uden plakater med blomster og plakater med planter. Indram dine plakater i vores kvalitetsrammer i sort, hvid eller eg. Både rammer og plakater findes i størrelserne 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm.