I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
Byer og Arkitektur Plakater
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Fra Paris til New York

Byer og Arkitektur

De fleste af os har en favorit by, som vi bryder os mere om end andre byer. Hvad enten det er en by, vi har besøgt eller en vi bare drømmer om. Stockholm, Rom, London, Paris, New York og Los Angeles. Masser af storbyer venter på dig i vores galleri. Vores udvalg af plakater i kategorien Byer og arkitektur er designet til at vise de bedste sider af vores mest elskede byer verden over. Få et smugkig ind i din favorit by ved at indramme en af ​​vores smukke plakater i denne populære kategori.

Plakater med byer og arkitektur


Plakater med kendte byer

Den mest tidsløse klassiker, indenfor plakater, i kategorien Byer og arkitektur er uden tvivl plakaten New York City med sit sort-hvid foto af Manhattan. Midt på Manhattan står Empire State Building med dets spir, der rækker højt op i skyerne. Da Empire State Building stod færdigbygget i 1931 var det verdens højeste bygning – en rekord bygningen holdt i hele 39 år. I årtier har plakaten med New York City hængt på vores vægge i hjem i hele verden og berørt os og fascineret os lige så længe. Den er en rigtig klassiker, der altid er populær, selvom layoutet gennem årtierne er blevet moderniseret. En anden klassiker i samme serie er plakaten med Eiffeltårnet i Paris, som også fås i sort-hvid. Disse bedst sælgende favoritter, blandt klassiske plakater, er selve fundamentet for definitionen af denne kategori, og hvordan denne slags plakater bør se ud.

Byer og arkitektur i hele verden

Vi har et bredt udvalg af plakater i kategorien Byer og arkitektur. Vores serie af plakater med tidsløse klassikere og fotografier i sort-hvid, såsom New York og Paris er blevet udvidet med smukke byer som Miami, Los Angeles, San Francisco, København, Berlin og London. Vi har også en stor samling fotoplakater både i farve og i sort-hvid fra andre smukke steder i verden. Mange af verdens mest berømte bygninger er også tilgængelige som illustrationer i denne kategori.

Plakater med smuk arkitektur

Det er ikke svært at forstå, hvorfor fotografer lokkes til smukke, kendte bygninger. vi har samlet den smukkeste fotokunst indenfor arkitektur fra alle verdens hjørner. Fantastiske former, unikke mønstre, kreative konstruktioner og vidunderlige farver. Arkitekturen imponerer, og som foto på en plakat kommer den fuldstændig til sin ret. Derfor anvender vi den også gerne i vores indretning, da den skaber liv og kontrast på vores vægge. Vi har kønne plakater med fotografier af spiraltrapper, kunstværker, kendte bygninger, undergrunde, togstationer, broer, veje og meget mere. Find dine favoritter hos Gallerix.