I dag op til 25% rabat på plakater.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Et omhyggeligt udvalg af kunst
Premium Selection
At være moderne i dag er at omfavne aktuelle tendenser og følge trends inden for det visuelle sprog i kunsten. Men selv i normen inden for trendkunst vil man finde produkter, der enten skiller sig ud, er på et højere niveau, har et tidløst design, eller har taget springet fra tendens til klassisk. Premium Selection er vores mest eksklusive kategori, der omfatter en omhyggelig udvælgelse af plakater af kendte illustratorer, kunstnere, fotografer og designere. Plakater mærket "Premium Selection" er omhyggeligt udvalgt for deres bevidste design og unikke udtryk.

Premium Selection


Unik og trendy kunst

Premium Selection er vores mest eksklusive kategori indenfor plakater. her samler vi udvalgte motiver fra annerkendte illustratorer, kunstnere, fotografer og kendte designere. Gældende alle plakater, med mærket Premium Selection, er at de er nøje udvalgt grundet deres unikke stil, høje kvalitet og bevidste design.

Papir af højeste kvalitet

Vi printer alle vores plakater på et 200 gram mat papir af højeste kvalitet. Vores leverandør er den franske papirproducent Clairefontaine. Papiret er miljøcertificeret med FSC og produktionen er mærket med Svane/EU Ecolabel for en renere produktion og for at sikre bæredygtig skovbrug.

Vores kunder siger

Dorthe
2021-07-19
Flotte print

Har bestilt to store bykort og to mindre billeder til børneværelse. Kvaliteten af sidstnævnte er fin, men det er lidt dyrt i forhold til kvaliteten. Bykortene...

Tina Augustenborg
2021-07-08
Virklige god service

VIRKLIG god service, og så flotte plakater

Pernille
2021-07-08
God oplevelse

Super fine plakater og hurtig levering. Altid en god oplevelse at handle her.

Grethe Bertelsen
2021-07-06
Matisse plakat

Alt forløb planmæssigt, og plakat og ramme er “lige i øjet”!!