I dag op til 30% rabat på plakater
Når du køber for mindst 249 kr.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
Sort-hvide plakater Plakater
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Altid moderne

Sort-hvide plakater

Sort hvid kunst er evig kunst der altid er modern og aldrig går forældet. Vores samling af plakater i sort, hvid og gråtoner indeholder motiver, der er repræsenteret i flere forskellige kategorier, og de danner en perfekt base for din billedvæg. Sort-hvide plakater er lette at matche med hinanden, men også at kombinere med andre plakater i farve.

Sort hvide plakater


Sort hvide plakater og billeder

Hos Gallerix finder du et stort udvalg indenfor sort hvide plakater og billeder online. Sort hvide plakater er vores største og mest populære kategori og byder på en masse skønne motiver. Stort set alle plakatkategorierne er repræsenteret her, lige fra fotokunst og fotografier til tekstplakater, illustrationer og abstrakt kunst. Sort-hvide plakater er stilrene og tidsløse klassikere, der passer ind i alle indretningsstile og rum. Sort hvide plakater er lette at kombinere både med hinanden og med anden indretning i dit hjem.

Indret med sort hvide plakater

Sort hvide plakater passer i så godt som alle rum i dit hjem, lige fra soveværelset til stuen og entréen. Eftersom kategorien inkluderer de fleste andre typer af motiver, er det let at finde sort hvide plakater, der passer perfekt ind i din indretning – uanset stil. Hvis du ønsker at din sort-hvid plakat skal hænge alene, anbefaler vi at bestille den i en lidt større størrelse, f.eks. 50x70 cm. eller 70x100 cm. Hvis du sammensætter en billedvæg, kan du kombinere flere forskellige størrelser af sort hvide plakater og vælge dem i mindre formater, såsom 21x30 cm. og 30x40 cm. Indram med fordel dine sort-hvide plakater i en sort farve. Så beholder du helheden i billedet og på billedvæggen.

Billedrammer til dine sort-hvide plakater

Vores sort hvide plakater findes i fire forskellige størrelser; 21x30, 30x40, 50x70 og 70x100 cm. Vi har sort hvide plakater i både stående og liggende format, vælg det som passer dig bedst. Indram dine plakater i vores stilrene billedrammer af høj kvalitet. Vores sorte og hvide rammer har en dobbelt lakeret finish, som gør rammen utrolig fin og jævn. Vi har også billedrammer i solid eg. Alle vores billedrammer har et ekstra tykt, krystalklart plexiglas. Alle af vores rammer findes i en passende størrelse, der passer til din plakat. Bestil dine sort-hvide plakater hos os på Gallerix!