I dag op til 30% rabat på plakater.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
Det bedste af kunst og design
Vintage Plakater

Vintage Plakater

Vores samling af vintage plakater tager dig med på en rejse gennem tiden, hvor fortiden er nu. De smukke former, farver og stilarter fra den tid giver os en nostalgisk følelse, som er vidunderlig at kombinere med det moderne interiør i hjemmet. Blive inspireret!
Vintage Plakater

Vintage-plakater online

Føj dit hjem en retro-følelse, og husk fortiden med klassiske vintage-plakater. Vintage plakater er en populær kategori med utroligt mange smukke retrobilleder. Vintageplakater fører os tilbage til en tid, der ofte handlede om familie og fremtidens optimisme og giver os en nostalgi-tur og en rørende følelse. Hæng disse retroplakater på væggen i stuen, gangen, soveværelset eller hvorfor ikke på kontoret og nyd følelsen af ​​fortiden.

Pynt med vintage plakater

Vi tilbyder et bredt udvalg af vintage-plakater med mange forskellige inspirerende retro-motiver at vælge imellem. Vores vintage-plakater har en farvebalance og farvegengivelse, der fanger fortidens følelse. Gennem vintage plakater får vi også et blik tilbage på datidens design, tøjstil og frisurer. Hæng dine vintage-plakater i stuen, i hallen eller hvorfor ikke i soveværelset?

Retro plakater

Retrostil med retroplakater på væggene er blevet en trend, der er blevet stærk. Vintage og retro plakater med et smukt fotografi af en gammel bil, krystalglas, vinylafspiller, klassiske rulleskøjter eller et gammelt instrument giver en perfekt blanding selv til den moderne billedvæg. Retro plakater inspireret af tidligere trends får os til at huske smukke stilarter fra fortiden. Find dine egne personlige favoritter, og byd dem velkommen i dit hjem.

Vintage plakater historie

Ordet vintage stammer fra latin og betyder vinhøst og refererer oprindeligt til vin fremstillet fra samme år. I nyere tid er betydningen ændret til at betyde ældre fin kvalitet eller årgang. I dag bruges udtrykket ofte om tøj, biler, bøger, musik og film. Derfor bruges disse emner ofte som motiver på vores vintage-plakater.

Vores kunder siger

Randi Pedersen
2021-10-19
Flotte billeder

Billerne levede 100 % op til mine forventninger ...hurtig levering :) kun positiv oplevelse

Bjarne Lundorff
2021-10-18
Flot og til tiden, god kvalitet til små penge

Flot og til tiden, god kvalitet til små penge

Dorthe Lorentzen
2021-10-15
Fin service

God og hurtig service.

Sofie
2021-10-15
God service

Mega god service og hurtig levering :)