I dag op til 25% rabat på plakater.
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
DET BEDSTE AF KUNST OG DESIGN
Plakater til køkkenet
Køkkenplakater
Køkkenet er hjemmets hjerte. Det er her, vi laver mad, samler familie og hænger sammen med venner. Sæt stilen i køkkenet med et af vores stilfulde køkkenplakater. Vi har alt fra inspirerende køkkenplakater med fotografier af mad og drikke til kunstmalerier og guider med kaffe, pasta og meget mere.

Køkkenplakater


Stilfulde køkkenplakater online

Uanset om du har et rustikt, minimalistisk eller moderne køkken, har vi plakater til køkkenet, der passer til stilen. Køkkenet er et samlingssted i hjemmet, hvor vi laver mad, samler familien og omgås. Moderne køkkenplakater, retro køkkenplakater og køkkenplakater med tekst fremhæver stilen på væggene og skaber en personlig og trendy atmosfære, der får os til at føle os godt tilpas og inspireret til at lave mad. Med stilfulde plakater til køkkenet kan du nemt opdatere stilen.

Plakater til køkkenet

Vi har et komplet udvalg af stilfulde køkkenplakater online med masser af forskellige inspirerende motiver at vælge imellem. Køkkenplakater med smukke fotografier af mad, drikkevarer og bagværk forbedrer stemningen, og plakater med pasta, plakater med kaffe eller plakater med vin hæver stilen i både køkkenet og spisestuen. Ved at kombinere moderne køkkenplakater med køkkenplakater med tekst skaber du din egen personlige stil, der passer til køkkenet i dit hjem.

Indret med køkkenplakater

På vores kollektionsside Køkkenplakater finder du et omhyggeligt udvalg af kunst, der er specielt udviklet til at inspirere og passe køkkenet og spisestuen. Vi har moderne køkkenplakater og retro køkkenplakater med tekst, botaniske plakater, plakater med kaffe og pasta, guider, opskrifte og meget mere at vælge imellem. Store køkkenplakater til spisestuen eller en lille køkkenplakat til udvalgte steder i køkkenet. Hvert unikt køkkenplakat har sin specielle sted at udfylde!

Match kunst med værelse

Hvert værelse har sin egen karakter og stil, og det er en god måde at skabe den rette følelse på at tilpasse kunsten på væggene til rummets formål og funktion. Med billige køkkenplakater og plakater til køkkenet kan du hurtigt ændre og tilpasse stilen. Vælg mellem et stort udvalg af moderne køkkenplakater i forskellige stilarter med motiver som inspirerende fotografier af mad, bagværk, grøntsager, frugt og krydderier eller stilfulde grafiske fortolkninger af mad.

Vores kunder siger

Dorthe
2021-07-19
Flotte print

Har bestilt to store bykort og to mindre billeder til børneværelse. Kvaliteten af sidstnævnte er fin, men det er lidt dyrt i forhold til kvaliteten. Bykortene...

Tina Augustenborg
2021-07-08
Virklige god service

VIRKLIG god service, og så flotte plakater

Pernille
2021-07-08
God oplevelse

Super fine plakater og hurtig levering. Altid en god oplevelse at handle her.

Grethe Bertelsen
2021-07-06
Matisse plakat

Alt forløb planmæssigt, og plakat og ramme er “lige i øjet”!!