White Christmas! Nu op til 35% rabat
Udvælgelsesfilter
Luk
Sorter valg
Farve
Orientering
Sortere
Sorter valg
Plakater
Plakater hos Gallerix
Plakater til alle værelser

Plakater

Vores online butik tilbyder en bred vifte af vægkunst og kunstplakater, der passer til enhver form for smag; fra rolige, naturskønne landskaber og urbane storby panoramaer til livlig eller underspillet abstrakt kunst. På trods af det brede stilistiske udvalg i vores kollektion, er det minimalisme og enkelhed i skandinavisk design, der er kilde til vores inspiration. Uanset om din indretning er lun og hyggelig, eller lys og frisk, er vores store udvalg af vægkunst designet til at passe perfekt ind i ethvert hjem. Vælg blandt kategorier som mode, ikoniske fotos, kunstplakater, natur, botanisk, illustrationer og en masse andre.
Plakater og Posters

Komplet udvalg af plakater og posters online

Hos Gallerix finder du et komplet udvalg af plakater online og noget til enhver smag og indretning. Vi samler alt det bedste indenfor kunst og design og gør det tilgængeligt for alle. Stilfuld kunst og flotte plakater online behøver ikke at koste alverden – tværtimod. Vores onlineshop tilbyder et bredt udvalg af vægkunst og billige plakater, som passer til alle stiltyper; fra rolige, skønne naturmotiver og imponerende storbymotiver til farverige eller afdæmpede, abstrakte plakater. Trods variationen i vores kollektioner, henter vi inspiration fra enkeltheden og minimalismen i Skandinavisk design. Uanset om din indretning er mørk og tæt, eller lys med åbne rum, er vores brede udvalg af kunst klar til at komplementere din indretning med motiver, du selv vælger. Vælg blandt temaer som New Scandinavian Design, Modern Design eller mellem plakater fra vores kategorier botanisk, natur, grafisk, fotokunst, børneplakater og mode.

Køb flotte plakater og posters

Hvis du vil købe plakater og posters online, skal du besøge Gallerix-home.dk. I vores brede sortiment af plakater og billedrammer kan du købe flotte plakater, der passer til alle typer værelser og stilarter. Vælg mellem kategorier som Abstrakt, Botanisk, Dyre, Sort-hvide, Køkkenet, Tekst, Natur eller Børneplakater.

Plakater til alle rum

Vi tilbyder et bredt udvalg af billige plakater og print, som sammen med vores billedrammer af høj kvalitet, giver dig mulighed for at sammensætte præcis den billedvæg, der passer til din stil. Hos os finder du en masse stilfulde plakater i 2021. Find dine favoritter og kombiner dem med forskellige kategorier, for at skabe en unik billedvæg. Vi tilbyder stilfulde og stilrene plakater til enhver smag; fra geometrisk minimalisme og sort-hvid fotokunst til levende og iøjefaldende dyre- og naturmotiver. Du kan også vælge et par flotte plakater fra kategorien Byer & arkitektur med motiver som New York, Paris eller Stockholm. Alle motiver kan kombineres med vores rammer i sort finish, hvid finish eller solid eg.

Plakatnyheder, bedstsælgende og trendy

Uanset om du ved præcis hvilke plakater, du kunne tænke dig, eller om du bare leder efter inspiration, skal det være let at finde den helt rigtige plakat. Vi har delt vores plakater op i kategorier, toplister og temaer, for at du bedre kan finde præcis det, du leder efter blandt vores store udvalg. I listen Nyheder, finder du de nyeste motiver, listen Bedstsælgende indeholder vores mest populære, og i listen Trendy finder du motiver fra vores egne designere og illustratorer, som hitter denne sæson. Søger du et bestemt motiv? DU kan søge på både navn, motiv og kategori, og hvis du ønsker at se plakater i en bestemt farve eller format, f.eks. liggende eller stående, kan du anvende vores filterfunktion.

Bestil plakater online

Når du bestiller hos Gallerix får du plakater af højeste kvalitet. Vi printer på et aldersbestandigt 200 gram tykt papir med en mat og eksklusiv overflade. Papiret bliver produceret hos den franske papirfabrik Clairefontaine. Vores plakater findes i fire forskellige størrelser:

  • 21x30 cm
  • 30x40 cm
  • 50x70 cm
  • 70x100 cm
Vi pakker i ekstra tykke rør og lakerede kartoner af ekstra stødsikker kvalitet, for at du som kunde modtager din ordre sikkert og i god behold. Vi tilbyder også hurtig og gratis forsendelse til alle klubmedlemer, der køber for over 295 kr. Alle plakater sendes med DHL. Ved kassen gennemføres købet med Klarna, som tilbyder både kortbetaling, faktura og direkte betaling. Køb dine plakater og rammer hos Gallerix. Love your Home!

Vores poster papir

  • 200 gram / m2
  • Mat overflade
  • Tykt papir
  • Aldersbestandigt
  • Miljøcertificeret, FSC
Miljøansvar

Når du vælger at købe plakater hos os, tager vi i fællesskab ansvar for miljøet og vores fælles natur. Vores trykkeri er miljøcertificeret og har svanecertifikatet for en renere produktion. Derudover anvender vi elektricitet fra lokale producenter. Gennem organisationen OneTreePlanted planter vi nye træer, der blandt andet renser den luft, vi indånder, og producerer ny ilt. For hvert træ vi forbruger til fremstilling af vores plakater, planter vi to nye. På den måde sikrer vi en holdbar produktionen både i dag og i fremtiden.

Kundeservice

Har du spørgsmål angående vores plakater eller din bestilling, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi svarer normalt samme dag og altid indenfor 24 timer på hverdage. Du kan kontakte kundeservice gennem vores kontaktformular på hjemmesiden eller ved at sende os en e-mail. Vi svarer normalt indenfor 24 timer. Velkommen til Gallerix!